Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

我好似攞到sad 貨。。。位於腰下可動片 (面對公仔右手邊)  要好大力先推到上去 做90度 屈腳既動作!  ...
鋼鐵人 發表於 25-1-2014 11:40 AM

呢D...最多叫整得實姐...甘都叫SAD貨....
回復 508# berndy1111

我都係左腳大脾連住patpat個關節有小小軟。。

最大問題係左腳測面銀色位,,,痴住條0.5cm長的幼毛。。。。
開頭推唔到架! 要用蠻力 但另一邊輕輕力就推到
輪住嚟,下隻又可能單日先
taifat 發表於 24-1-2014 05:47 PM

都係要睇下多唔多人訂決定,未必下次單日,可能另一種計法!可能最LCF或HCF,又或者除得盡3可以攞先又唔定!
剛換完WM睇咗3盒才OK……職員態度非常有善,雖然睇到第二盒有小小阻攔,但職員都明日我苦處
頭像被屏蔽
我剛攞咗在交談中得知下一批貨要3月!{:1_225:}
..............................................
剛換完WM睇咗3盒才OK……職員態度非常有善,雖然睇到第二盒有小小阻攔,但職員都明日我苦處
piyin 發表於 25-1-2014 04:18 PM

三盒.......又話最多兩盒
回復 523# BigOil

係,我見過有人換3次!我換2次
5月6係咪都拎得啦?
回復 525# heihei84
係呀!我5月8都攞咗啦!
5月10都攞咗啦:71:
5月11.............................................................................{:1_206:}
幾時到單日單{:1_206:}