Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

派貨十足過大海買大小咁過引
我係雙號可取
姐係即時倒數3O日內,唔取就雙號全當棄權??
5月8已取……超正
HT 呢招雖可趕絶炒家, 但對一些想早d玩, 故意早些去預訂既玩家有少少不公呢 ! :67:
HT 呢招雖可趕絶炒家, 但對一些想早d玩, 故意早些去預訂既玩家有少少不公呢 !
eb1815 發表於 24-1-2014 07:59 PM

抽籤都不用再急去訂,其實算係對玩家好多過壞。。。炒家就byebye
...除非你係vip 就有sO
回復 501# eb1815

點會吾公平呀!ht係訂前已經講明隨機派㗎啦,你都仲要去訂就即係接受左!依家首派吾到就講呢d!

如果係收哂訂cut埋單或者就出貨先講話隨機派就話姐!

我本身就非常贊成隨機派,而家佢玩單雙數即係已經有一班炒家冇得hold咁耐,派快就自然快,我就更加認同了!
中了sad貨,一開盒右肩圓形蓋甩咗出嚟,自己攪唔掂,明天走多轉,so sad
https://www.youtube.com/watch?v=aW9aDp5auOE

官方示範活動能力,PI成功迫使HT發揮小宇宙,活動能力真的很強
我估單數日訂單要過完年先拎得{:1_229:}
有冇人隻左腳好軟 ?
我其中一隻手掌尾指有溶膠,要換
真黑第1隻check下巴花。睇第2隻總算無問題收貨……是否SB燈光問題返到屋企拆盒再睇!!!Hah左胸有一點凹咗、背腰位銀油移位同頭有一点花。又要走多趟!煩!煩!
師兄們,請問如果剩係隻公仔有問題,係成盒帶番上sb一換一,定係放低等修理?thx
回復 511# taifat
只帶公仔係得!但冇咗個合保護!會唔會花呀?小心啲連合帶好啲!
thx sunnyfatb兄
我好似攞到sad 貨。。。位於腰下可動片 (面對公仔右手邊)  要好大力先推到上去 做90度 屈腳既動作! 有無ching 係甘??:50: