Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

其實只能怨炒家同排隊黨做成這局面, 當然有些手持雙數日訂單既人覺得 HT 今次安排很好, 但若你手持單數日訂單既話現在必有另一翻感受 ~ :time:
唔係講少,睇人既......我超人睇多一隻都唔得,而且佢比我個隻係有明顯問題......
neo.L 發表於 25-1-2014 11:00 PM

老實講,如果唔係訂咗,如平時出去買衫,你比攞件我覺有問題,而又唔肯攞多件我選擇,我會選擇唔要,但而家比錢訂咗,係要人實食,真係pk囉!
如果好似樓上位師兄(eb1815)咁xx感受…………
我都感受到你有幾辛苦呀{:1_229:}  ;

今次係ht首隻隨機派貨
將來還有好多隻figure都是隨機派貨
咁你又有排受!(假設唔係派你先!):63:
公平與否我就不評論la.
wm mk2開訂時已經寫明,除vip外
都會用隨機派貨。
你訂時唔知?
頭先問過單日子可能要等到3月中........{:1_222:}
派貨睇命數,各位師兄睇開d
唔x係呀,依家先1月尾

RE: MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

回復 543# wayinc

我係5月3目單,我都唔知上網登記來做也  , 我個friend公開訂,仲早攞過我
o……
我WM MK II 都係單數日子單,要等到3月……
睇返Sideshow 貨期,MK42,愛國者,Robocop,ED209都係3月份派……
好甘……:60:
其實我覺得中上網單既師兄應該先優先比貨、之後訂既先玩單雙日。
3月都沒法子,~~~~~~
回復 553# benice

上網搞一輪,抽中咗但限死你七號要落訂,點知派貨係雙數日子,除咗吹脹真係唔知有咩好講。然後哩招真係打擊到炒家咩?上虎虎睇下就知
回復 555# wayinc

老虎D 價一樣咁升~~~  其實最打擊方法係增加SUPPLY ~~~~   最簡單的市場經濟原理. 好過搞咩抽籤,抽獎, ....真係睇到抽筋
回復  benice

上網搞一輪,抽中咗但限死你七號要落訂,點知派貨係雙數日子,除咗吹脹 ...
wayinc 發表於 26-1-2014 06:03 PM

所以好心Hottos搞上網就吾好分流發貨,之後街訂先單雙,反正上網訂人數吾算多

回復 556# bigmic2109

或者 HT 可預備一定數量既現貨係派貨日公開發售 (售價或可比訂購價貴 2舊用黎做慈善), 起碼可lock 死個炒價等呢炒家冇咁進取.
唔係VIP的話, 早訂遲訂都一樣, 唔知幾時有的玩!{:2_303:}