Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

雖然EX只只都有入,但都系覺得舊神話加胸像一D都唔差
wingsiu 發表於 11-3-2013 07:44 AM

嗯.....我都覺得ok~ 可惜最後唔出童虎~ :63:

EX我都覺得好正, 不過我有神話又買多套EX好似好浪費~
早呀kahn兄, 有冇入到新野呀...........{:1_215:}
早呀kahn兄, 有冇入到新野呀...........
ray文 發表於 11-3-2013 09:50 AM

昨天好想出手買12魚亞版fix1006獨角但又驚変黃, 但又想買mp13音波:63:
昨天好想出手買12魚亞版fix1006獨角但又驚変黃, 但又想買mp13音波
kahn111222 發表於 11-3-2013 09:56 AM

兩隻都係正野, 好在我已入手, 唔洗煩...........:34:
兩隻都係正野, 好在我已入手, 唔洗煩...........
ray文 發表於 11-3-2013 10:04 AM

嗚嗚.......小弟要預下月子彈買12" 23號波衫MJ,所以今個月不敢一次過買兩隻~:63:
嗚嗚.......小弟要預下月子彈買12" 23號波衫MJ,所以今個月不敢一次過買兩隻~
kahn111222 發表於 11-3-2013 10:15 AM

:Q...................又一神物, 真係要留銀彈呀~
回復 48# kahn111222

kahn111222兄, MP13音波將會有美版好似連1 set 5隻錄音帶呀!!!
回復 50# kahn111222

MJ 23 我都會買,希望唔洗排隊啦:80:
回復  kahn111222

kahn111222兄, MP13音波將會有美版好似連1 set 5隻錄音帶呀!!!
pastng 發表於 11-3-2013 11:29 AM

正呀!! thx for your good news~ :$ 又可忍手, pastng兄知約幾時出嗎?
回復  kahn111222

MJ 23 我都會買,希望唔洗排隊啦
pastng 發表於 11-3-2013 11:30 AM

排就排硬, 希望有多d貨~ 我預左放假去排:!
午安kahn111222兄.......:64:
早呀~ herpa兄 又要開工五天
kahn111222 發表於 11-3-2013 09:34 AM

:63: 我仲要五日半.............
{:1_238:} Good Morning Kahn兄
Good Morning Kahn兄
Herpa500 發表於 12-3-2013 09:36 AM

早晨啦~ Herpa 兄:65:
早晨啦~ Herpa 兄
kahn111222 發表於 12-3-2013 10:01 AM

{:1_198:} 好想快D放復活節