Toysdaily 玩具日報

查看: 136280|回復: 624

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

樣樣有少少的玩具櫃
P6:Gundam Fix 1006 Unicorn
P.10:00 Gundam seven sword
P.20:MJ23
P.29:15機,MB Gundam Exia,更新玩具櫃
P.31:Classic 建造派,MP 音波,MB 00 Raiser
P.33:老變 KO MP12,MP17
P.35:百仗跳,SR帝王,戰王丸,雅典娜,女妖,MB命運
P.36:YF-29 勇機
P.37:MT 建造派,MMC六變,大力士
P.38:SR4G,FPJ STEEL CORE,老變黑寶,泰坦3,HT愛國者
P.39 02OCT2014 updated: G7,龍星丸,幻王丸,VF-25F+甲,走佬文,MP阿積,MB自由,Figma三笠,HT IM42, P.39 31DEC2014 updated: 超合金魂勇者王, MP21大黃蜂, MP22馬格斯, 第三方超神文甲
P40. 17JAN2015 updated: MB雪崩, 黑真三一  
P41. 23MAR2015 updated: HT MARK 7, HT MARK 39, SR SLK帝王, MP24 史達
P42. 08APR2015 updated: HT MARK 43P42. 05JUL2015 updated: EX神獅子, MB 金天蜜娜, SHF 比古洛, SHF 悟反, HT 美國隊長, HT 潛行版 Mark 7, MP10 柯柏文

終於換了新環境,可以放晒小弟這幾年間的玩具收藏,話多唔多,話少又唔少咁啦!:66:
上半層全景:

border=0 />

最高層:三一及萬能俠

border=0 />

中層:星矢糸

border=0 />

下層:小弟最愛的一層

border=0 />

下半層
最高層:

border=0 />

中層:

border=0 />

下層:模型層

border=0 />

就是得咁多:77:,但已沒空間.......:56:
小弟
:71:機甲艦隊, 正呀
機甲艦隊, 正呀
Herpa500 發表於 21-2-2013 03:48 PM

Herpa兄, 機甲係小弟兒時夢想最渴望擁有的,亦是小弟眾多玩具中唯一一件在日本ㄚ虎鬥bid爭回來的,真係最瘋狂的一次:67:
很好既珍藏....支持支持!!!:$
很好既珍藏....支持支持!!!
hehemimi 發表於 22-2-2013 10:36 PM

多謝支持!不過小弟嘅玩具比起hehemimi兄, ray文兄,combattrav兄,herpa500兄們只係冰山一角,你們嘅珍藏先正!小弟都係買回兒時年代夢想擁有的機械人,有時坐在書房望住個櫃都心感開心!    :shy:
果三架合金飛機好熟,但噏唔出叫乜名。{:1_215:}
果三架合金飛機好熟,但噏唔出叫乜名。
nela 發表於 23-2-2013 11:53 PM

係光速電神內的小型機械人
    :handshake:
回復 7# kahn111222

正野!:*
PG 00 raiser 正嘢{:1_221:}
PG 00 raiser 正嘢
cybster 發表於 25-2-2013 12:31 AM

係呀! 我第一隻PG, 但一隻可以切好耐, 慢慢玩:77:
回復 1# kahn111222

唔知點解睇唔到 ching D相...:63:
回復  kahn111222

唔知點解睇唔到 ching D相...
pastng 發表於 27-2-2013 05:34 PM

why 嘅?? 我睇到喎 , 唔知有無其他師兄一樣睇唔到呢?
我都一樣睇唔到啊~
我都一樣睇唔到啊~
kerubinc 發表於 1-3-2013 03:24 PM

c兄已改了upload地點,看看c兄睇唔睇到?
回復 14# kahn111222

Yeah!!  I can see ching's toys la!!!:43:
All of them are good thing. :71::71::71: