Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

原來係咁...............果然好有愛呢~
ray文 發表於 24-3-2013 01:31 PM

GNIII先係我愛,因七劍欠這把劍{:1_214:}
GNIII先係我愛,因七劍欠這把劍
kahn111222 發表於 24-3-2013 02:22 PM

原來這樣............因為我已有Trans-AM版呢.............:34:
不過冇飛機一定會訂~:71:
早晨...kahn兄..:shy:
{:1_197:} Good Morning Kahn兄, 返多三日....又放假{:1_208:}
Good Morning Kahn兄, 返多三日....又放假
Herpa500 發表於 25-3-2013 09:38 AM

早呀~ Yeah~ 又可放長假~{:1_208:}
早呀~ Yeah~ 又可放長假~
kahn111222 發表於 25-3-2013 10:09 AM

:D又可以日日瞓耐D同玩玩具都得
原來這樣............因為我已有Trans-AM版呢.............
不過冇飛機一定會訂~
ray文 發表於 24-3-2013 02:27 PM

Ray 文兄, 我想問Exia其實有冇把GN劍?? 我見有d ching post 係把GN大劍, 有d 又係普通大劍:44:
又可以日日瞓耐D同玩玩具都得
Herpa500 發表於 25-3-2013 10:11 AM

bingo~~{:1_228:} 又可整理下個櫃:35:
Ray 文兄, 我想問Exia其實有冇把GN劍?? 我見有d ching post 係把GN大劍, 有d 又係普通大劍
kahn111222 發表於 25-3-2013 10:13 AM

GN們有wor...........一陣出post你睇睇~:he:
早晨呀kahn兄....:35:
:D 早晨Kahn兄, 倒數兩日, 假期就到啦
早晨呀kahn兄....
hehemimi 發表於 26-3-2013 07:11 AM

早晨~ hehemimi兄{:1_208:}
午安kahn兄, 就快放假可以休息同玩玩具喇............快d入埋exia啦~:75:
{:1_197:} Good Morning Kahn兄, 返埋明天:D
午安kahn兄, 就快放假可以休息同玩玩具喇............快d入埋exia啦~
ray文 發表於 26-3-2013 03:13 PM

早呀~ RAY文兄, 小弟睇完你post忍得好辛苦, 忍到亞版先出手:62: