Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

回復  kahn111222

Yeah!!  I can see ching's toys la!!!
All of them are good thing. : ...
pastng 發表於 1-3-2013 07:31 PM

多謝入來觀看:handshake:
回復 16# kahn111222

我同師兄D興趣差唔多,你多左舊合金。{:1_220:}
我多D sic{:1_218:}

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-184932-7-1.html
[quote]回復  kahn111222

我同師兄D興趣差唔多,你多左舊合金。
我多D sic

pastng 發表於 2-3-2013 01:04 PM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6799360&pt

Pastng兄, 可能我地差唔多同年代,所以興趣差不多:35:,但ching你嘅珍藏比我正好多,空間也多好多{:1_221:}!之前我都入過你post仲俾老婆睇過,但佢話唔好諗可以買咁多同放在廳展示{:1_225:}
回復 18# kahn111222

我就好鐘意師兄D舊合金喇, 細個在有錢同學仔手上玩, 自己就無錢買。依家人大左一來唔捨得買, 二來又期望有新版出都係無買。所以睇到師兄D玩具真係好有感覺:love:
:43: Good Morning Kahn兄
回復  kahn111222

我就好鐘意師兄D舊合金喇, 細個在有錢同學仔手上玩, 自己就無錢買。依家人大左一來唔 ...
pastng 發表於 3-3-2013 11:20 AM

其實我都係得好少舊合金, 真係好價先買,我記得細個手上果d都係台版合金, 細個點識分日版台版, 總之成功扭到阿媽買就得~
回復 20# Herpa500

早晨呀~ Herpa{:1_223:}
早呀, kahn兄............又到了禮拜中喇.........:78:
早呀, kahn兄............又到了禮拜中喇.........
ray文 發表於 6-3-2013 10:38 AM

係呀~ hehe....我仲有兩日就好 rest rest, 你們要加油多半日!!{:1_208:}
係呀~ hehe....我仲有兩日就好 rest rest, 你們要加油多半日!!
kahn111222 發表於 6-3-2013 10:41 AM

你就好啦.............:43:
{:1_238:} Good Morning Kahn兄, 你好嗎
:78: 你有冇訂Miracle Production隻機甲艦隊
你有冇訂Miracle Production隻機甲艦隊
Herpa500 發表於 7-3-2013 10:40 AM

我都有訂呀, :78:, 初初無諗住唔訂, 但現場見到上色版後就乖乖地放低兩舊訂金:$

herpa兄你呢?
我都有訂呀, , 初初無諗住唔訂, 但現場見到上色版後就乖乖地放低兩舊訂金

herpa兄你呢?
kahn111222 發表於 7-3-2013 11:33 AM

:78: 我都有訂...不過真係唔知幾時有貨....:63:
Good Morning Kahn兄, 你好嗎
Herpa500 發表於 7-3-2013 10:09 AM

好呀:65:, 返多日就放假:51: