Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 超級戰隊時間 - 海賊戰隊(TVB開播,大家記住黎緊既一年要追看呀)

重有,自己鐘意就得,理L得D ka人啦!
終於等到ben兄100%完成度!很有心的一個post!
花這麼多精神同時間去準備這帖, 一句支持肯定不夠! :71: 感謝ben兄這post! :64:
我一直等就係等你100%
有冇入食玩版呢?個人覺得食玩版比較好玩~
侍之後直接海賊?真的!!?
周賓大大,很強的貼,花咗很多心思...周賓好波:71:
呢個post要等埋修羅男版紅綠先完滿:he:
支持 CHING 努力出 POST
希望我的回應可以加強 CHING 出 POST 的動力
:35:
唔好意思,遲左添

多謝版主加「精」:64:
再睇一次,好熱血呀!!:71:
頭像被屏蔽
實在有心有力。。。。。撐!!

好鍾意海賊戰隊
勾起左兒時對戰隊的愛
對上一套追既戰隊已經是n年前0收視播的五星戰隊
在海賊中見返當年五星的紅黃藍戰士,真係好感動

感謝分享,即使海賊已去,但依然可以讓大家回味再回味
因為樓主的post..我會追看tvb播海賊戰隊...同留意相關產品..之前真正有睇晒成套戰隊的..只有"百獸"..:71:
套野我都有睇,,,C兄個POS做到冇得彈
有沒儲齊d鎖匙?
勁多~~~ :30:

好感動呀))))))) :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

小弟因為海賊而重返戰隊,而且仲一發不可收拾,SHF 仲差膠銀紅綠燈同埋基友 set
仲有係好似永遠都唔齊嘅 Ranger Key 呀 :help: (不過其實出年三月出埋限定果套就完架啦,希望可以補設之前甩左果 d,仲有 upcoming 一 set 食玩同埋兩 set 扭蛋就會完夢啦 :! )

http://www.rangerboard.com/showthread.php?t=152983