Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 超級戰隊時間 - 海賊戰隊(TVB開播,大家記住黎緊既一年要追看呀)

賓賓兄呢個戰隊 post 果然係神 post 連我地扒哥都引到入黎 :$

期待 100% 完成 :handshake:
So excellent even @ 50%, push push push!
Panzer 懸賞金:(第1話)196,967,796殘金金 →(第7話)1,979,697 殘金金 →(第69話)1,679 殘金金 →(第79話)79 殘金金 →(第699話)7 殘金金 :56:
先留個名, 待巴打你完成時再看~

這套作品的機設和人設(膠銀除外)也很對我胃口~
不過劇情方面總是想要吐 ...
手榴蛋包飯 發表於 28-11-2012 06:49 PM

可以,去神戶荷蘭異人館!:66:
Panzer 懸賞金:(第1話)196,967,796殘金金 →(第7話)1,979,697 殘金金 →(第69話)1,679 殘金金 →(第 ...
Panzer 發表於 29-11-2012 01:39 PM

哩d雜魚都值7殘金??用指頭一掃都掃倒十件八件啦。。。:78:
哩d雜魚都值7殘金??用指頭一掃都掃倒十件八件啦。。。
sundaydriver 發表於 29-11-2012 02:13 PM

係殘金金,唔係殘金!:38:
係殘金金,唔係殘金!
Panzer 發表於 29-11-2012 02:30 PM

有咩分別呢??:ar:
願。聞。其。詳!
support!!! :71::71::71:
有咩分別呢??
願。聞。其。詳!
sundaydriver 發表於 29-11-2012 02:35 PM

古有柒檸檬懞,今有柒殘金金!
正wo,介紹得好精采,其實我只對5勇士有d印象,有機會我都煲下豪快先:71::71::71:
大大介紹得好詳細,期待100%的來到
我唔只中哂,仲有亞基友(巴斯高)同埋膠銀聖誕樹我都訂埋... :70: :59:
各位唔好意思,因今晚同良朋歡敍,所以暫停更新一晚,敬請原諒
咁D殘金金點算!我等佢開飯個播!
我唔理呀,起碼要升到70個巴仙:63: