Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 超級戰隊時間 - 海賊戰隊(TVB開播,大家記住黎緊既一年要追看呀)

回復 15# 常威

SR海賊是一隻極難擺到自然動作的sr...想問問大大你果隻大肶位鬆唔鬆?(因我果2手隻都鬆鬆地):67: ...同埋我發覺佢頸位都有拉上關節..但說明書無寫的:43:
回復  常威

SR海賊是一隻極難擺到自然動作的sr...想問問大大你果隻大肶位鬆唔鬆?(因我果2手 ...
老文 發表於 28-11-2012 10:25 AM

我呢隻又冇鬆大脾喎!你睇,幾好力!:71:

至於條頸我真係唔知喎!多謝資料!:64:
回復 17# 常威

係wo...同埋你擺d pose都好得...:71:
嘩 ~~~~~ :shiny:

正 ar benben 兄, 除左硬照外仲有埋片睇真係勁到冇野講 ar :$
其實我係唔係寫得好差呀?

會唔會就咁影幾幅相出 post仲好 d 呢

起碼唔駛"side"大家時間睇咁多無謂野先 ...
benbenben4213 發表於 28-11-2012 09:27

你唔好學埋我d 衰野 la :53:

benbenben4213 發表於 28-11-2012 09:27

我有睇晒嫁!! :77:

benbenben4213 發表於 28-11-2012 09:27 AM

ben 起碼你有心去寫..not copy 維京呀,谷哥呀....好過好多人:71:

Support !! :).........
精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華!精華 ...
Panzer 發表於 28-11-2012 09:56 AM

fat fish 你睇唔睇到標題架  :74:

超級戰隊時間 - 海賊戰隊(未完成)

未起機又點出"精"華呢:78:
fat fish 你睇唔睇到標題架  

未起機又點出"精"華呢
滴滴仔 發表於 28-11-2012 11:27 AM

滴,你睇唔睇到標題既顏色架?:74:

.............已經精左啦!:67:
襯lunch睇左第1集,真係好感動、好好睇呀!:$

再睇落去會死人架!:cool:
fat fish 你睇唔睇到標題架  

未起機又點出"精"華呢
滴滴仔 發表於 28-11-2012 11:27 AM

精成所至,W石為開!:38:
襯lunch睇左第1集,真係好感動、好好睇呀!

再睇落去會死人架!
常威 發表於 28-11-2012 13:29

咁又唔洗死, 最多咪好似賓賓咁入晒d shf 同dx 姐 :p
滴,你睇唔睇到標題既顏色架?

.............已經精左啦!
常威 發表於 28-11-2012 01:01 PM

呢位 ching ...
我出post 係今朝....受精係2 hr 前

我鬼知:shy:...咁快手架咩.....

:o 好明顯佢玩緊我  ------ > Vince
精成所至,W石為開!
Panzer 發表於 28-11-2012 02:37 PM

duck la ~~ duck la....:45:

我等你出 VE1 post :handshake:
呢位 常 ching ...
我出post 係今朝....受精係2 hr 前

我鬼知...咁快手架咩.....

...
滴滴仔 發表於 28-11-2012 03:07 PM

咁你就跟緊d啦!上吓心啦!:67: