Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 超級戰隊時間 - 海賊戰隊(TVB開播,大家記住黎緊既一年要追看呀)

借問聲豪快王係咪就係ben爺頭像呀?:shiny:
大大這個POST已經不單是精華,
所有圖文加起來已可結集成書~~

說實話, 出面買到介紹戰隊的書,
也沒有大 ...
cliffordchan107 發表於 28-11-2012 16:11

clifford 兄,你好

話說前幾日寫完後記後就見到你的支持 post

當時真係有 d 鼻酸感覺

多謝你對小弟的認同,亦令小弟知道自己既努力是總會有知音人見到的

再一次衷心多謝你:64:
致各位好老友,突然想起一句歌詞,宜家送俾大家

「風再起時,寂靜夜深中想到你對我支持」

每次出 post 幸好有你地既聲援,咁先至令小弟覺得無咁白費心機

衷心再多謝各位 9527:64:

(寫於 2:59 p.m. 1/12/2012)
完食 :51:

100%果然不是蓋的,還要是100%中的100%(戶愚呂弟)…就是強 :71:

呢個POST真係值得受精再受精,攪大佢…:74:

實在太正了  :)
BEN兄砌少咗一隊巨大力量,就係爆龍戰隊嘅巨大力量就係豪快王同豪獸神作出連動,變成豪獸豪快王
BEN兄砌少咗一隊巨大力量,就係爆龍戰隊嘅巨大力量就係豪快王同豪獸神作出連動,變成豪獸豪快王
神宗一郎 發表於 1-12-2012 03:56

多謝指教,唔講真係唔記得

睇下聽日有無時間補番先

benben 兄你唔洗瞓架, update 個post update 到天光 :@

全td 我諗得返你一個咁好心機出post 咋, 真係唔十扑都對唔住自己 :71:

其實你又唔洗同其他人d post 比較, 就好似我係公司咁, 自己係公司好多野都要跟有時唔關我事果d 老細都要我去跟埋, 但又d 人只係識擦鞋每日返工都只係嘻嘻哈哈, 如果同果d 人去比較咪攪到自己唔開心, 不如唔好理佢自己想做咪做, 唔想做咪唔做 law 咁樣會開心d :67:

而家你d post 最起碼就可以引到常總入戰隊野先 la :66:

我真係好期待你會出埋地球戰隊 :35:
賀 100% 完成, 再卜! :$
多謝師兄的!苦心經營!感激萬分
支持100%!睇完後記更鼻頭一酸,我有野講!:64:

「別人笑我太瘋癲
我笑他人看不穿」

賓有冇聽過呀?

人地點做你唔駛理,你有你一套!只要問心無愧丶過程過癮丶有影響性,呢d事唔怕多做!話唔定仲可以一改社會風氣添!

人地係副你係主,你既人生你作主!:78:
十扑十扑,好有Heart 的分享。
我本身都十幾年冇睇戰隊,都係因海賊戰隊而睇返。
都係果句,故事好,又正面。
不過Go Buster呢,我睇左頭廿集就冇追落去囉....唉:67:
最正都係隻貓...
好野,終於都100%喇:$

終於有四姑娘啦!:$
好L正呀,好想即刻睇哂套野!
我要四姑娘咬爆銀ka!
支持100%!睇完後記更鼻頭一酸,我有野講!

「別人笑我太瘋癲
我笑他人看不穿」

賓有冇聽過呀? ...
常威 發表於 1-12-2012 09:30 AM

同意!
不過、我懷疑呢個回覆係常威分身!