Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MY聖衣神話專櫃(01-2016更新)!! ~ P.147 白銀聖衣天箭座!!

2012年10月 聖鬥士頭像Saint Mask Chronicle~
啱啱出咗EX處女座, 又係時候更新吓個神櫃照喇....

EX處女座上櫃照~

...
ray文 發表於 28-10-2012 12:51 PM

ray文兄d神話變做星座形態...咁d素体點攪呀??
2012年10月 聖鬥士頭像Saint Mask Chronicle~
ray文 發表於 4-11-2012 12:45 AM

唔知幾時出part 2.....我估應該快公佈呀...如果無爛尾的話
唔知幾時出part 2.....我估應該快公佈呀...如果無爛尾的話
iamfinethankuuu 發表於 4-11-2012 01:48 PM

係呢,我都好想知呀..........可能睇吓教皇之後點先再決定呢.....:he:
今晚攞埋最後一隻魂限Metal Build Freedom Gundam Prism Coating Ver. 返屋企喇~
ray文 發表於 31-10-2012 09:28 PM

Congra.............Raymond hing, nice MB compare to normal ver...............I have no money to get it la:79:.........................
Congra.............Raymond hing, nice MB compare to normal ver...............I have no money to ge ...
CombattraV 發表於 4-11-2012 04:29 PM

THX V兄, 宜家有魂SHOP都好好呢~:)

弓起ray文兄入到筍野...:77:
弓起ray文兄入到筍野...
hehemimi 發表於 4-11-2012 09:05 PM

THX呀, hehemimi兄.....你都入唔少正野呢~:he:
:43: 好嘢, Ray文又有新嘢玩:71: , 呢隻正呀:71:
好嘢, Ray文又有新嘢玩 , 呢隻正呀
Herpa500 發表於 5-11-2012 10:44 AM

係呢, Herpa兄...呢隻MB 真係唔錯架.....:71:
係呢, Herpa兄...呢隻MB 真係唔錯架.....
ray文 發表於 5-11-2012 10:52 AM

:78: 上色又靚, :77: 再次恭喜你入到好嘢
上色又靚,  再次恭喜你入到好嘢
Herpa500 發表於 5-11-2012 10:57 AM

咁我都再次多謝herpa兄十卜呢~:77:
ray文兄d神話變做星座形態...咁d素体點攪呀??
iamfinethankuuu 發表於 4-11-2012 01:47 PM

全部pack返入盒囉..........:58:

試吓post張大相先~:58: