Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MY聖衣神話專櫃(01-2016更新)!! ~ P.147 白銀聖衣天箭座!!

9月15日更新~

雖然未有新櫃, 都更新住最近嘅神話上櫃照先呢~:58:

初期青銅星矢及紫龍 (Golden Ver.)~

英仙座+新面相~

冥英仙座 - 亞魯高~

EX人馬座~

最後係皇級海皇呢~:shiny:

全齊,厲害,但唔係個個有stand用!
全齊,厲害,但唔係個個有stand用!
nela 發表於 16-9-2012 12:16 AM

其實都唔算齊晒呢....隻黑盒白羊冇入到呀.....仲有神聖衣OCE未display出嚟~:(
啲stand主要係十二金同魂限用多呢~:)
其實都唔算齊晒呢....隻黑盒白羊冇入到呀.....仲有神聖衣OCE未display出嚟~
啲stand主要 ...
ray文 發表於 16-9-2012 12:23 AM

快d買喇, ray文兄~~~~~~~~~~~~~:p:p
快d買喇, ray文兄~~~~~~~~~~~~~
J子 發表於 16-9-2012 12:38 AM

應該唔會入喇.........如無意外.....見過佢十六至十七魚.....:(
應該唔會入喇.........如無意外.....見過佢十六至十七魚.....
ray文 發表於 16-9-2012 01:34 AM

現在仍維持2000左右啊...........:(:(
現在仍維持2000左右啊...........
J子 發表於 16-9-2012 02:39 PM

係呀, 之前見到有平咗呀, 不過暫時都冇衝動想買住呢.....:he:
好壯觀啊,我無儲開也支持你
好壯觀啊,我無儲開也支持你
tolete 發表於 16-9-2012 03:16 PM

多謝支持呢.....!!:)
我最鐘意紫龍!好型,好煞食!
我最鐘意紫龍!好型,好煞食!
tolete 發表於 16-9-2012 03:24 PM

係呢, 紫龍真係幾型仔呀~:love:
係呢, 紫龍真係幾型仔呀~
ray文 發表於 17-9-2012 10:57 AM

系啊,有其d長髮好似聶風,幾俊秀啊
Ching,

Can you take a full view photo of your Seiya cabinet.  I am planning to add a new cabinet and am trying to gather more idea.  It will be great if you can share the size of the cabinet as well.  Great thanks in advance!!
Ching,

Can you take a full view photo of your Seiya cabinet.  I am planning to add a new cabinet  ...
Wtong23 發表於 17-9-2012 03:49 PM

Ching, 我個神話櫃其實係書房與客廳相連嘅特色牆呢.......:(
以下係之前訪問嘅相片~

上圖係特色牆嘅(前面), 而下圖當然就係書房嘅神櫃啦~:he:

達仔同sammi呀~:)

在第一頁嘅相已經係神櫃嘅close up嚟呢~:shy:
Ching, 我個神話櫃其實係書房與客廳相連嘅特色牆呢.......
以下係之前訪問嘅相片~
...
ray文 發表於 17-9-2012 06:38 PM

Great thanks Ching.  What is the size of the Seiya cabinet in your study room?