Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MY聖衣神話專櫃(01-2016更新)!! ~ P.147 白銀聖衣天箭座!!

Great thanks Ching.  What is the size of the Seiya cabinet in your study room?
Wtong23 發表於 18-9-2012 02:23 AM

應該大約每一層架有46"(L) x 10"(H) x 10"(D)啦, 因為係活動式可自由調較.....視乎你想做幾大.....:58:
應該大約每一層架有46"(L) x 10"(H) x 10"(D)啦, 因為係活動式可自由調較.....視乎你想做幾大.....
ray文 發表於 18-9-2012 01:36 PM

Thanks Ching for all the info and photos!!
Thanks Ching for all the info and photos!!
Wtong23 發表於 18-9-2012 03:03 PM

唔洗客氣, 大家都係想整返個啱自己洗嘅display櫃呢.....:love:

RE: MY 聖衣神話專櫃~ 10月28日更新 P.5!!

啱啱出咗EX處女座, 又係時候更新吓個神櫃照喇....:)

EX處女座上櫃照~

十二黃金照~ 舊神話已陸續變回星座形態呢~:he:

神櫃全相~ 非常擠迫喇.....希望新櫃落成可以改善吓啦~:(

啱啱出咗EX處女座, 又係時候更新吓個神櫃照喇....
EX處女座上櫃照~...
ray文 發表於 28-10-2012 12:51 PM

:handshake: 真係越睇越正
回復 64# ray文

神話依套野無限深坑...多次忍住吾入坑..
禁次沙加令我抗體大減..
睇住..我就不行了:59:
見到大大禁多正相..我就死啦:70:
真係越睇越正
Herpa500 發表於 29-10-2012 09:36 AM

Thx ar Herpa兄~ 但同你啲收藏相比小弟仲差好遠呢~:)
回復  ray文

神話依套野無限深坑...多次忍住吾入坑..
禁次沙加令我抗體大減..
睇住..我就不行了:59 ...
jokeryan 發表於 29-10-2012 12:14 PM

神話魅力非同凡響呢, 近排多咗好多ching因為ex而加入呀~:)
咁你仲唔快啲加入神話大家庭.....聖域之門等緊你呀....:75:
回復 68# ray文
如果依加發功既話 已經太遲啦!
都出左6隻!難道要高追@@ 少弟並無經濟能力!
只好支持下大大的post
回復  ray文
如果依加發功既話 已經太遲啦!
都出左6隻!難道要高追@@ 少弟並無經濟能力!
只好支持下大 ...
jokeryan 發表於 29-10-2012 09:28 PM

唔緊要wor, 我有朋友都係呀.....:74:
再再再放毒.......今日3入!!!!!!:shiny:

左起星矢頭像, 重頭戲EX卡隆 , 同埋魂限Wing Zero呢!!!!:75:

回復 70# ray文
我女友是絕不容許的!:(
神話之路不易行
回復 71# ray文
我只入左隻勇者王@@
回復  ray文
我女友是絕不容許的!:(
神話之路不易行
jokeryan 發表於 29-10-2012 10:21 PM

冇錯, 而且要得到家人或另一半認同就更難得呢....:60:
回復  ray文
我只入左隻勇者王@@
jokeryan 發表於 29-10-2012 10:23 PM

我隻wing zero 係臨時加呢.....雖然冇訂但鋪做埋比我, 所以一於入埋呢~:$