Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 巨大!高清!震撼!ENTERBAY 1:4 HD Terminator 2 T-800

如果 Dark Night Batman 都會諗下 :36:
除jor個髮型似吳孟達之外,其餘我覺得都O.K wor....
頭像被屏蔽
我睇左實物後放棄了.....
人有長短,小的只係識影相(只係一味靠多...好多朋友都影得好過我多多聲)
文字的確不是我強項...
但我確 ...
Dick.Po 發表於 11-11-2011 04:25 PM

支持樓主!始終有咗咁有心機嘅玩家寫咁詳盡嘅報告,我哋可以多個渠道知道多啲品牌嘅產品。點都好過睇果本牛奶期期剩係識吹黑Toys好洗腦叫個個都幫襯佢,但係人地真係幫襯佢時要多少少服務個老細就自己出嚟惡言回敬啲有心支持佢品牌嘅客人!陳生你真係唔該好啲對你嘅客人啦,唔係你個個月俾咁多錢牛奶叫人寫好你啲嘢都冇用㗎。

同埋樓主真金白銀買咗隻嘢返嚟做貢獻,俾咁多資料大家參考,點都有心過果啲錢又唔出件嘢又未摸過就大大大聲話點衰點衰,講到好似俾咗錢俾人欺騙咗買咗隻嘢咁。

香港人,好心改吓啦。黑Toys 同 EB 都係香港品牌嚟㗎,俾啲有建設性嘅建議,唱好自家人啦!
其實我贊成TD有膳稿以增加收入去維持運作。不論HT, EB 或 3A。
但編輯部可否注明係客戶專輯彧廣告呢? ...
keithwu516 發表於 11-11-2011 03:31 PM

弊家伙,點解我睇唔出係膳稿嘅:@
佢個呆大頭經已扣晒分,再加上呢間公司嘅產品對我係絕緣嘅
但點解我睇唔出係膳稿?到底係未我有問題:help:

好正既report.支持.不過五行欠水,都係睇大大既靚相已足夠了:handshake:
"個人覺得比例最接近阿諾亞真人,沒有刻意美型角色或美化比例,以真實為原點是我欣賞的地方。"

最贊同Dick Po 兄呢幾句~! :$
頭像被屏蔽
其實我不太明白,
年中我都出幾十個玩具報告,
為何只有FIGURE的是膳稿?
超合金果D就係冇問題?
拉打S ...
Dick.Po 發表於 11-11-2011 03:53 PM

大家唔駛比錢有人影相比大家睇,都ok. 謝Dick
頭像被屏蔽
支持樓主!始終有咗咁有心機嘅玩家寫咁詳盡嘅報告,我哋可以多個渠道知 ...
cc2ysk 發表於 11-11-2011 05:58 PM

Milk 就擺到明係消費雜誌,什麼都話正話好
人有長短,小的只係識影相(只係一味靠多...好多朋友都影得好過我多多聲)
文字的確不是我強項...
但我確 ...
Dick.Po 發表於 11-11-2011 04:25 PM

唔好理D人啦,咩地方都有人攪是非架啦........

呢隻個樣真係冇HT咁討好,由其係額頭......
但1/4上手玩可能好有質感,我未有機會試.....
雖然係廣告,但都多謝樓主一番心血,唔知點解HT近來嘅所作所為,令我希望有ANYBODY去砌低佢出啖氣嘅感覺。。
22K for this figureis reasonable if compare with limited edition kamen rider......
其實enterbay出d野真係唔差,除去所有外在因素 ~:^
嘩。。。。件皮褸........
袖口闊到冇朋友:69:
是1:4 的神級作品.