Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 巨大!高清!震撼!ENTERBAY 1:4 HD Terminator 2 T-800

點解今次d相嘅質數好似差過上次幫HT 船長嗰個膳稿post 架呢?
可能係燈光問題。
不過都支持 ...
keithwu516 發表於 11-11-2011 12:23 PM

大隻咁多,又唔得廣角,加上黑衫黑底,難影好多。

小弟都無自信影得好。
I hope I can shared mine soon........... My first Enterbay... :shy:
冇錯 ! 髮型似吳孟達
riderfun 發表於 11-11-2011 09:29 AM

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
不愧為候活契細佬
Daredaddy 發表於 11-11-2011 02:12 PM

你講我呀????
頭像被屏蔽
頭彫有d 似吳燿漢個仔....i forgot the name
不愧為候活契細佬
Daredaddy 發表於 11-11-2011 02:12 PM

小心被ban呀巴打:ar:
好膳稿 feel :(:(:(
好膳稿 feel
將莖牽 發表於 11-11-2011 02:31 PM

其實我贊成TD有膳稿以增加收入去維持運作。不論HT, EB 或 3A。
但編輯部可否注明係客戶專輯彧廣告呢?咁樣就唔會令會員誤會TD嚴重傾斜向HT喇。
大大方方出客戶專輯會搏得大家支持的, 好過俾人抽水話膳稿(包括小弟):(
其實我不太明白,
年中我都出幾十個玩具報告,
為何只有FIGURE的是膳稿?
超合金果D就係冇問題?
拉打SHFJOJO超合金TF FIGURE我都有玩,
有玩具可以寫報告我地都盡量做,
能夠爭取最新既產品做測評令大家得到第一手資訊不好嗎?
電子產品GAME潮流雜誌如果沒有產品介紹,大家如何知道產品是否適合大家呢?

可能唯一分別是討論區可以回應吧.....
其實我不太明白,
超合金果D就係冇問題?
拉打S ...
Dick.Po 發表於 11-11-2011 03:53 PM

Don't give up pal!  

As a toy report!  This T-800 is at the top level and your comment is objective! :71:
其實我不太明白,
超合金果D就係冇問題?
Dick.Po 發表於 11-11-2011 03:53 PM

其實係版主寫文章個tone,都幾似雜誌內文:
"現在就同大家一齊體驗1:4的高清震撼吧! ; 作為1:4HD的第一彈,由未來戰士的阿諾帶頭登場! 身高足足有18吋高呢!; 金屬既佩件非常仔細,要知道合金分件比膠無論造功難 度及成本都高很多呢!"
呢d應該係版主個人風格,但唔係人人都ok。
而且每件產品玩過之後,都定必有d缺點,玩時要注意嘅地方,可以自己diy更加改善嘅地方等,相信下次加少少玩後詳語會更好。
本人就覺得L_U大出報告嘅風格令人好舒服,版主可以睇睇。
上次船長小弟都係咁講: 好就要讚!:71:

版主確係影得靚。
人有長短,小的只係識影相(只係一味靠多...好多朋友都影得好過我多多聲)
文字的確不是我強項...
但我確信圖片是世界言語,能令大家看清楚玩具的可玩性。
但大原則是我影每一件玩具既時候都係要開心,有愛才有動力...
好在楼主po甘多相。
點睇都覺得差D野。面相似但冇神。
衫有details, 但着上去好似肥佬甘。
手肘關折好似以前D公仔,好核突。
可以唔追。。。