Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 巨大!高清!震撼!ENTERBAY 1:4 HD Terminator 2 T-800

唔係好掂wo.........
硬係覺得個髮型唔順眼
自由之翼 發表於 11-11-2011 12:47 AM

冇錯 ! 髮型似吳孟達:34:
鍾意就買,唔鍾意就唔買。我胆粗粗俾錢買咗,玩過實物,好滿意。:71:
其實樣子係似,但頭型不像!
誰家容得下?
您的長度不符合要求
滯銷谷廣告?????
558558 發表於 11-11-2011 12:21 AM

滯唔滯銷唔知
不過谷廣告谷到落post啫
唔打燈,用自然光影,實物頭雕上色、膚質和州長就出來...即親眼睇會好feel好多

Not bad!!!  See if they still have it for sale.....

Agree that the figure in real looks better than these photos.

However, money & space would be the major concern for those interested.

回復 1# Dick.Po

多謝大大分享 !!!
小弟都係洲長Fans屎!!!, 好似 HT 出既1:6 T2 T800 洲長,及之後再出 T1 原祖T800, 小弟就即刻放工去HT 落訂,唔洗諗 !! :38:
不過 enterbay 依件 1:4, 真係大比例左d, 價錢又再貴多好多,講番個人頭樣其實真係唔多似, 頭型上大下尖感覺有小小怪, 衫既比例小弟就都覺得ok既!!!
不過造到噤大比例 1:4, 點解又無可動眼及著燈眼呢 ???  感覺 Bay 記有d求其未夠盡力!
不過都係果句, 鍾意就買!!! 支持 !!!:57:
其實EB集中火力做好12吋好過啦
之前隻Leon都大有進步啦
點解唔繼續落去呢...
件皮褸堅正!! 不過對未來戰士無愛!! 期待EB 的 Batman !!:79:

呢隻真係好正,售价唔算貴hk22XX
而家買只ht隨時都要兩仟
我令願買呢只都唔買亞凡賊
好心就做埋件灰色底衫啦 :45:
點解今次d相嘅質數好似差過上次幫HT 船長嗰個膳稿post 架呢?
可能係燈光問題。
不過都支持版主的努力!而我都已支持EB,等攞貨中!