Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

回復 119# cantona

我叫朋友幫我買左了, 唔該哂師兄 ! :35:

HEMAN 不死:45: :73:
呢隻我仲有盒全新既多....有興趣pm我.....
cantona 發表於 15-6-2012 03:56 PM

pierreinhk 兄...原來回覆pm 都做唔到...
你email 我吧....chong312@gmail.com
我想問吓, 如果我去matty collector度買,大約要幾耐會收到,因為我之前上佢地網站買左一隻HE-MAN, 而家等左5個星期都未收到,因為我住喺澳洲, 我send個email問佢地,佢地話如果寄海外大約要4至6個星期,我真係驚會寄失左,所以想問吓5-6個禮拜正唔正常架?
我想問吓, 如果我去matty collector度買,大約要幾耐會收到,因為我之前上佢地網站買左一隻HE-MAN, 而家等左5個星期都未收到,因為我住喺澳洲, 我send個email問佢地,佢地話如果寄海外大約要4至6個星期,我真係驚會寄失左,所以想問吓5-6個禮拜正唔正常架?
回復 125# cwing

如果你唔係寄UPS...4-6個星期係正常!
我試過係10個星期先收到!最快試過10日(1次咁大把)
回復 126# cantona

唔該晒, 原來可以用UPS,因為佢地話5月31日已經寄出,佢地係咪寄船架?啱啱去睇到佢地而家減價喎,早知而家至買啦.
頭像被屏蔽
仲未入到鷹獅獸………有無師兄已經玩緊?
回復 127# cwing

UPS 運費貴好多!
佢係咪都係寄飛機既...不過我都唔明點解佢攪咁耐!
回復 129# cantona
咁師兄你有冇試過收唔到貨呀?我想入多隻Battle Cat,但係又未收到之前買既貨,都唔知入唔入好.
回復 128# 劉波

玩緊la~~~
頭像被屏蔽
我個隻未到.....有無相呀? 師兄!!
獸人坐得穩陣嗎?
回復  劉波

玩緊la~~~
pierreinhk 發表於 7-7-2012 12:06 AM

大大從何入手?
頭像被屏蔽
月頭有老細問我要唔要隻鷹獅獸, 但因為自己另外叫朋友留了,
所以無買, 所以我知道香港返了貨, 而且起碼有五至六個人擁有緊....
這隻好正....好心急想玩...

另外對年尾出的長頸俠都係超奇待....
回復 130# cwing

未試過收唔到!