Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

回復 105# 玩具烈士-奇雲
Ching!不如你PM d information 俾我!我依家依個Level 冇得send PM架!
回復  玩具烈士-奇雲
Ching!不如你PM d information 俾我!我依家依個Level 冇得send PM架!
earlho 發表於 30-5-2012 01:46 AM

已SEND PM~ THX!
想請教下各位師兄......香港還有無得賣下面兩隻款?
Thanks .

Classics Eternian Palace Guards Figure Two-Pack
Thanks .

Classics Eternian Palace Guards Figure  ...
jedi 發表於 30-5-2012 10:52 AM

無留意,香港一定有~ 只係睇賣幾錢~ 我自己入左3pack  
之前mattel big sales平均2xx兩隻~
嘩 。。。平均2xx兩隻.....師兄就好啦. , 香港我搵過幾間都唔見有......為有要找找外國網,

玩具烈士-奇雲兄有無邊個網買野會好D.....thanks !
嘩 。。。平均2xx兩隻.....師兄就好啦. , 香港我搵過幾間都唔見有......為有要找找外國網,

玩具烈士-奇 ...
jedi 發表於 30-5-2012 02:22 PM

外國網我都唔熟~ 多數托朋友帶......或者等等遲下會再販~  留意下會有!
Thanks, 玩具烈士-奇雲兄
經典呀!!!!回憶無限!!!多謝分享!!!:71:

:77:

真係“引頸以待”,十月終於推出!

第三季推出,希望條龍可以玩噴水......

Mcfarlane 發表於 13-6-2012 10:20 PM

嘩~ 正呀! mcfarlane兄~ 簡直係正料!
以前呢隻骷髏魔係我最期待既一隻~~ 今次出得都好得!!!
回復 115# Mcfarlane
mattel 依加好cheap架, 噴水應該唔會有. :80:
回復  Mcfarlane
mattel 依加好cheap架, 噴水應該唔會有.
Firewalker27 發表於 14-6-2012 12:00 PM

Fire~ 無水噴.....不過你個公仔濕哂喎!? XD
Thanks .

Classics Eternian Palace Guards Figure  ...
jedi 發表於 30-5-2012 10:52 AM

呢隻我仲有盒全新既多....有興趣pm我.....

Mcfarlane 發表於 13-6-2012 10:20 PM

呢隻骷髏魔出得好正....真係唔買唔得!