Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

Andrewbacigill 發表於 24-2-2015 05:48 PM
各位師兄,剛剛開售了200X系列會席,有冇師兄會入呢?別外請問有咩地方可買現貨?因為玩得遲,好多舊角色要 ...

我有2008系列全部放有冇興趣?價錢可以再pm傾!:77:

http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1
玩具烈士-奇雲 發表於 20-10-2011 05:41 PM
King Hissss & Battle Armor Skeletor

歡迎你同主題凱旋歸來,希望你帶多些新He-man資訊俾我地!
奇雲兄好耐都冇上來了!{:1_375:}
wa~  咁岩入來睇睇,竟然見番個post!  真係好驚喜!!!!!
sorry~ 我由於忙左一段日子真係無上黎好耐!  多得大家繼續撐住個post~  真係有點慚愧!!!!

我希望有多點時間將d MOTU再post多一點~  thx!!!! ^^
玩具烈士-奇雲 發表於 26-2-2015 02:19 AM
wa~  咁岩入來睇睇,竟然見番個post!  真係好驚喜!!!!!
sorry~ 我由於忙左一段日子真係無上黎好耐!  多得 ...

奇雲兄快d分享好野, 唔好只係掛著玩marvel legends :x

好啦, 剛剛有d好消息, 請留意以下video. 睇黎有機會出point dread和teela (卡通版)

https://www.youtube.com/embed/EHISvAF9a7E

Firewalker27 發表於 26-2-2015 12:28 PM
好啦, 剛剛有d好消息, 請留意以下video. 睇黎有機會出point dread和teela (卡通版)

https://www.youtube ...

haha~ Firewalker比你識穿了!  thank you你的好消息~!!!! ^^
大家好!在2020下半年才第一次找到這裡實在遺憾!
同在座咁多位一樣,我都係80年宅男,但可惜在2016年(Mattel 較棒 Super7的數月)才剛開始以離譜價錢於Ebay同埋Inspoint購買大量 Classics,至今拆了一半,保存一半。保存的我從美國運送近100個zoloworld的訂製motuc保護盒長期保護中。
這次特別留言就是為了感謝壇主開此討論區,也非常興奮大家都這麼喜歡Heman!

我的IG有更多 更多:
instagram.com/thehksinger 我的Heman收藏IG頁

最新大家必定於Powercon 2020 的新聞知道有很多很多關於Heman的消息,包括最新的Netflix動畫下年就會與最新的7寸玩具系列推出,最近也有很多mini迷你版本 如 megaconstruct 等等。

Heman 永不滅!
疫情嚴重,祝大家都要充滿力量,香港人加油!
benjitemp 發表於 13-8-2020 12:27 PM
同在座咁多位一樣,我都係80年宅男,但可惜在2016年(Mat ...

懷念Mattel時代的Heman, Super7算擺啦!:78:
benjitemp 發表於 13-8-2020 12:27 PM
同在座咁多位一樣,我都係80年宅男,但可惜在2016年(Mat ...

He man有新作品都唔錯喎
期待新系列出現! {:2_262:}