Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

回復  hhbto
根本就係想d人買sub等佢可以好d預做幾多隻.
同埋今年起, 買左sub就包有, 等係有d款唔會到售 ...
Firewalker27 發表於 16-2-2013 11:57

但佢出果D角色十隻只得一兩隻想要
點JOIN呀?
回復 389# hhbto
Ram Man再版有保留, 因為去年已講明2013年出既款唔會再版. 可能預備作為cs替換貨會有極少量於遲d發售.
我就對再版呢個諗法唔會有太高期望. 好似fisto & sorceress都話左唔會. 因為佢要局人買sub.

回復 392# BUSTERMACHINE
呢d咪係mattel既賤招.
ram man已經要usd33, 一隻運費要usd30? 真係離x譜! (邊種運費? 快遞/空郵?)
回復  BUSTERMACHINE
呢d咪係mattel既賤招.
ram man已經要usd33, 一隻運費要usd30? 真係離x譜! (邊種運費 ...
Firewalker27 發表於 16-2-2013 21:36

唔係一隻
我買一隻JITSU加一隻RAN MAN要30蚊美金運費

之後我試過分ORDER
一隻JITSU運費9.95美金
一隻RAN MAN運費就11.05美金

但兩隻加埋就要30蚊美金
痴線!!

當時又唔諗得咁多(驚遲左冇RAM MAN), 只好硬食當俾MATTY買藥醫腦殘!!
回復  hhbto
Ram Man再版有保留, 因為去年已講明2013年出既款唔會再版. 可能預備作為cs替換貨會有極少量於 ...
Firewalker27 發表於 16-2-2013 21:35

大大
想問隻KING HE MAN係咪要JOIN佢個SUB先有得送/買架?
回復 396# BUSTERMACHINE
回復 395# BUSTERMACHINE
以前空郵都算抵既, 呢家真係貴得過份.
我訂左castle grayskull, shipping都要usd93.

king he-man要club sub先有.
我only買左 Jitsu!:43:
這系列有人全收嗎???
真的要有愛才買的下去....
回復 399# hhbto

暫時我都叫做全收齊.
不過都唔知頂得幾耐......
唉...隻RAMMAN 我就係佢運費....;到落ORDER 就賣晒....你轉左運費...之前又無得CHECK...
幾十蚊美金運費...真係點買得落手....

真係想我唔再玩喇....真係想買既...我諗得番3-5隻....算吧啦!真係好鬼失望囉MATTY!
回復 400# pierreinhk
個licence到2016年, 都過左一半, 你點都頂埋佢啦.
回復 401# cantona
最賤係如果你買左club sub, d運費會比平時買既平. 呢樣真係晴天霹靂.
很討厭的是,定的越多,運費越高
我覺得今年 MATTY 會玩不下去
MOTUC will end in 2014 ?!
出名既角色....出左9成....出黎出去都係豬頭骨!
而家US27 一隻都已經貴到唔想買...仲要運費再加....點玩....
重要既角色...仲要玩野出咁少....真係買到無晒癮啦!

2014 仲要諗緊點去KEEP唔加價...即係又要CUT 配件個D...想玩2個頭又可能無!
你貴得黎值都話丫....QC 仲要越黎越差!
回復  pierreinhk
個licence到2016年, 都過左一半, 你點都頂埋佢啦.
Firewalker27 發表於 18-2-2013 12:40 PM

由於知道唔會再販,所以今次兩隻都無得走! 已訂~ 不過加價後真係貴到呢......!!!?
大家討論既LICENSE問題,我覺得大家唔好諗~ 由古至今MOTU一直都係MATTY度,基本都無咩人同佢爭~ 之前有NECA出過STATUE,不過佢要繼續出既,基本一定比番佢~ 佢宜家都正處於財困期~ 佢仲唔有幾多揸你幾多咩!?

另外有關CLUB SUB既問題有點要講講,就係雖然佢係平左,但當你果個月有一直萬一DELAY或只寄一隻的話,佢個SUB都會當一隻咁SHIP,最後價錢就會好貴了! 仲要係你無得選擇硬食個運費......咁樣現法MATTY真係試更FANS既底線~

其實要計都仲有好多隻要出架~  我就咁諗已經有20隻80'S未出了!!!!