Toysdaily 玩具日報

[其他] 死毒男家中一角

回復 44# hoho2011
雖然玩者
但唔會帶返學校玩家哇=..=
咁你見到學校街梗係小人玩玩具啦哇......
um...姐係去好多人通常屋企吾會有玩具
其實拉打 高達呢d唔算好毒

玩美少女果d 需要更多恥力:$
老實講  雖然我而家都買玩具
但係已經唔係'玩'了
我細個真係'玩'個陣  反而無好似而家咁'擺'出黎
係真係一得閒就拿出黎把玩  對打 互拼
玩具先在對我來說 只可以說係 喜歡的收藏品  
1/6 我就當作係藝術品   唔可以叫做玩玩具了
其實 玩都係求開心者 何必介意人眼光
就等於你同學都 目中無人的 視覺系 起來
他們都不介意人話佢著到傻老咁出街
你又何必要迎合者人家的意思呢
你自己都認同左佢地既價值觀  先至會覺得自己係有問題架者
有翻D主見啦~ 細佬   要MAN~D
樓主,你邊到毒呀:38:....唔通你想好似你啲同學咁鬥g shock  表和  i phone:?
堅持你既自我,唔好隨波逐流.....:o讓我們引導你重回正軌...:DD
玩玩具係終身事業, 溝女係自作孽......講笑啫, 女人同玩具係可以共存嘅, 至少小弟係咁認為囉!!
回復 1# 061221

我應該係妳所講既MK 視覺系...
但係我中坑既程度同呢度既大大一樣咁深...
所以唔好用外表去睇一個人...
MK樣都可以係宅男
頭像被屏蔽
實笑我小學雞,16歲仲玩玩具
咁我係咩?:unhappy: :unhappy: :unhappy: :unhappy: :unhappy:
其實唔係好毒姐~
我而家20......
我唸到你有20既時候d玩具同我差唔多架啦~
如果你唔介意人地既目光既話

就咁~其實身邊唔玩玩具既人實在太唔明白我地啦~
可以咁講:
一個毒男係會玩玩具的
不過一個玩玩具既人唔化表佢地係毒男!

有一段時間我都幾介意d朋友話我毒又話我電車......
但係其實我都而家都唔理佢地lu......
「如果鍾意玩具既就叫毒既,咁我認lo...咩姐...你唔好話比我聽你屋企一隻高達模型都無...
你唔好話比我聽你屋企一隻玩具都無...」
咁我真係真心鍾意d玩具架嗎~

點解d女人買鞋買衫買手袋就無人話人佢地毒姐......!?
點解我地買玩具買相機買鏡頭就比人話係毒姐......!?

真係好鍾意既~
「佢地話咪話lo~我唔Care架~」
你d朋友有約你出嚟玩吓吹吓水咪得lo~
有時比d朋友抽吓水都係你地既情趣既一種~
既然身為「毒男」又可以成為你地之間既話題~
又有所謂啦~

再講~你覺得傷心既~
上嚟呢度~:DD呢度無人介意你毒~!
最驚你唔毒姐~:66:
回復 13# 061221

如果d人係鬥貴既話~
咪帶班人去HT Lo~
睇吓窗口d 12"先講啦......
o個度夠買i Phone有找啦~

鬥貴......玩具都可以好貴......
既然你d同學咁膚淺就算啦......
成班都咁低俗既......
鬥貴鬥in喎......:45:
實笑我小學雞,16歲仲玩玩具
咁我係咩?
himhimhim74 發表於 8-3-2011 06:47 PM

我十五歲就搞成咁...係唔係應該撞頭埋牆死左去算:70:
我16歲時就已經有一個櫃擺...
果陣只係擺MG同BB戰士同少少彈珠人..

兩年後既依家...D用戶迫得好緊要:68:
依家仲開多12",LEGO同機戰模型呢3條LINE...:62:

玩玩具有咩問題?
唔通要學佢地做佢地認為''大人''既事?
唔好咁易因為其他人去動搖自己!
玩玩具同鐘意玩具動漫都係正常不過既事

我16歲個時好少的...但之黎到呢度之後..個時18歲已經咁:shy:

而家差唔多22才:ice:
其實樓主冇必要太介意人地講咩
自己買自己鐘意GE野其實係冇問題,就好似你去學一樣野,全心全意落去做咁簡單,咁當然所有野都要量力以為吧
我都係快23 GE人,我都會有D FD 講笑咁話我毒,有2個義妹都有時話我係電車男AR之類果D,但佢地都唔會介意我有哩方面GE 興趣,都會接鈉
好老實講,口係人地到,人地講咩都得,唔好因為人地說話放棄自己GE興趣,如果人地係介意GE,未用你另一方面GE野去令人知道你GE好處,對嗎?