Toysdaily 玩具日報

[其他] 死毒男家中一角

班上90%的人也是MK視覺系常常都用D g shock  表  i phone......寸來寸去 ,鬥in、鬥貴
061221 發表於 7-3-2011 03:37 PM

問佢地: 小學雞罵誰?:78:

重帖del
回復  verywai

當你們見過我班上的同學,便知道我為何這樣說了,班上90%的人也是MK視覺系常常都用D ...
061221 發表於 7-3-2011 03:37 PM

用緊納稅人d錢黎鬥in鬥貴,呢d咪小學雞囉
同女仔出街,多有多駛,小有小駛…大家都仲係學生,明o架啦

RE: 死毒男家中一角

回復  verywai

當你們見過我班上的同學,便知道我為何這樣說了,班上90%的人也是MK視覺系常常都用D ...
061221 發表於 7-3-2011 15:37

小弟覺得能旁若無人做自己喜歡的事,也是宅的必修課之一
不過小弟像樓主那麼大時(那時我未開始玩具,但是個機痴),也不想被不熟的同學知道小弟打機打到癲,所以我也明你的心情:67:(咸豐年前)
當人大了,自然會明怎樣不在意別人眼光去做自己喜歡的事:!希望看到閣下更多收藏啊:57:
學德哥話齋:玩玩具好過玩女人呀
雖然呢度唔算好多, 不過以樓主只有16歲學生哥, 已經算多了
有時候都要顧及下個外表唔好太樣衰, 否則D女都唔溝你啦
頭像被屏蔽
古天樂夠玩度成個倉都係la, 咁你覺唔覺得佢毒先
問題你在於玩家本身, 唔關玩玩具呢件事上
樓主你會咁諗即係你未夠毒

同埋你知唔知動漫周邊figure大多數都係寫住15歲以上的說-.-
回復 21# superterry

"玩玩具好過玩女人"<---呢句係同老婆或女友講的..但實情係....

有邊個男人唔想"玩女人好過玩玩具"呀....:35:
頭像被屏蔽
呢道唔算多....請繼續..再講毒男是等女溝的..唔洗驚...hk女多男少...等著溝吧
老文 發表於 7-3-2011 03:17 PM

係~
再加上班女到咁上下年紀會發仔瘟!

:p
放心!! 睇你D玩具都唔係好毒&#21867;!!
16歲,同朋友、同女仔食下飯都駛唔少架!!唔好買咁多玩具喇!!
第時出o黎搵錢再買啦!!
十六歲來講
多過我當時啦
不過都可接受範圍啦:66:

Ps 好多人反應仲大過樓主囉
用不著吧
佢都係講下笑&#21867;
有時侯唔係你自己覺得自己毒唔毒
因為形象係由別人眼中看出來的, 而事實十個有八個都覺得玩玩具好毒
所以樓主千萬不要讓同學看見你家的玩具, 否則日後都幾難立足

但係同時要自強不息, 如果你他日出人頭地, 有名有錢又有女
人地分分鐘覺得你玩玩具好鬼型

而家....都係專心讀書吧啦