Toysdaily 玩具日報

查看: 49241|回復: 76

[其他] 死毒男家中一角

先睇圖再,吐苦水

.
.
.
.
.
.

成屋都系玩具,如果同學見到有禁多,實笑我小學雞,16歲仲玩玩具,
但我仲意玩,細個老豆老母又吾買俾我:unhappy: 。
:無$買玩具
呢道唔算多....請繼續..再講毒男是等女溝的..唔洗驚...hk女多男少...等著溝吧:71:
你認為成屋玩具就係小學雞?你咁諗,唔怪得人當你係小學雞:67:
玩玩具=小學雞:?
So ridiculous you are:78:
呢度濕碎啦,唔算多玩具
而且好多70後80後都係玩具迷
你得果16歲......算得d乜
回復 1# 061221

恕我直言...那裡多?(我說:別用你那嘆息之塔比:67:)
兄弟,買玩具總比晚晚蒲吧好~
不過女人冇幾個明:38:
我屋企玩具多過你, 我比你更毒嗎?比你小學雞嗎?
收藏玩具既心態愛你的人一定會明白,
而家我女朋友都會買玩具比我做禮物~
我不覺得這叫毒...
溝得女黎買唔到玩具...就真係...不嬲都係嫁啦...
唔係D人點會叫你出黎做野先做識女仔...
因為...細個D錢用哂黎買玩具~XD
玩玩具唔等於毒男。
16歲玩玩具比人笑,咁我o地班老鬼點算?

如果你唔介意,我持老賣老講幾句:

「俾人笑」好多時取決於你o既態度,
如果你玩玩具玩得尷尷尬尬驚驚青青,就肯定會俾人笑。
玩得大方 D ,亦平衡一下其他興趣同生活。

再有人敢串你o既,
望住佢,禮禮貌貌咁問下佢:

「關你_事?」
小弟心目中的毒男是不會喜歡女仔的,因為有二次元/ 由二次元變成的三次元(玩具:71:/ 抱枕:?)已經非常滿足,或者說現實的女仔係滿足唔到佢地。為咗溝女而犠牲買玩具,閣下已經唔係毒男啦,恭喜:77:
應該話佢哋响樹扮大人... 連一個喜歡佢哋認為唔成熟嘅嗜好嘅同學/朋友都包容唔到... 喱樣係一種非當唔成熟嘅表現...

小櫻上
樓主毒性很低:34:
16yrs old is doesn't  a matter:45:
I am 27 yrs old but still playing toys:43:
回復 3# verywai

當你們見過我班上的同學,便知道我為何這樣說了,班上90%的人也是MK視覺系常常都用D g shock  表  i phone......寸來寸去 ,鬥in、鬥貴
修行不足呢:! (各方面)
建議拉你d同學出煙屎,信鵝打個圈睇睇d年齡分佈先
也是MK視覺系常常都用D g shock  表
不認同...我大大話話都帶左好幾年T^T