Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.56~~~幻想的二人力量~~~Cyclone Accel Xtreme

無呀~~ 之前見佢咁少配件,諗住留返入CJGX起碼多對翼。
p.s.唔知CAX 會唔會係w return@accel 果套再登 ...
big9kan 發表於 4-3-2011 03:14 PM
未睇過唔知~~~不過有朋友話响 Game 裡面出場~~~:DD
仲有專用地台
pein 發表於 4-3-2011 03:57 PM
啲地台愈來愈多~~~不過有好過無~~~好似抵啲咁~~~:DD
雖然無買
但係睇落有埋武器跟o既話就正晒
cchong420 發表於 4-3-2011 08:47 PM
同意 420 兄~~~有埋 Xtreme 同 Accel 兩種武器跟埋就真係唔錯~~~:73:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:64:三月雖然靜啲~~~但黎緊四五月真係好多 SHF 會推出~~~希望唔好一出就炒咁慘烈啦~~~:70:
未睇過唔知~~~不過有朋友話响 Game 裡面出場~~~

真係要有愛與勇氣先會入:!
未睇過唔知~~~不過有朋友話响 Game 裡面出場~~~
啲地台愈來愈多~~~不過有好過無~~~好似抵& ...
Somebody_Ex 發表於 4-3-2011 11:43 PM

上次魂展啲專用地台的確係正!:$
可惜Ban記孤寒到死唔包埋其他......:80:
那個綠色的關節是怎麼一回事?!
那個綠色的關節是怎麼一回事?!
HiRo 發表於 9-3-2011 12:00 PM
那是笨大用回手臂大約的顏色膠來製作那關節部件~~~:78: 而之前有許多非限定 W 型態都只是用標準黑色膠來製作~~~使整條手臂和腿部看上去不甚協調~~~:60:
上次魂展啲專用地台的確係正!
可惜Ban記孤寒到死唔包埋其他......
pein 發表於 5-3-2011 06:31 PM
我睇得淡咗LU~~~有就有~~~無就算~~~:78: 反正個地台都唔會成日攞出黎 display~~~:DD
真係死士先入會入手,
冇論大大講佢有幾好, 天上有地下冇, 我對佢完成冇感覺

pass
cax真係好霸氣...