Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.56~~~幻想的二人力量~~~Cyclone Accel Xtreme

W嘅最終型態到現在我仍未接受倒,但已被some大影得帥氣咗:handshake:
響兄係咪想等下個月隻 CJGX 呀~~~我有啲驚黑色嗰邊又係用番原膠色~~~質感即時低番~~~
THX a ...
Somebody_Ex 發表於 3-3-2011 12:49 AM

yes..但睇睇到時乜環境先再冧..我無訂到..

但佢有金色可能分散下無甘差ge..:)
冇訂,真係唔多值4魚><
越睇越型~~點算好...~~??
cliff_tangc 發表於 2-3-2011 10:30 PM
你夠十八歲未呀~~~有興趣咪入番隻囉~~~:DD
some大也幻想了
F.S.飛煞 發表於 2-3-2011 10:43 PM
呢隻實在係無對過敵嘛~~~:DD
好圖
令人期待CJX GOLD 會不會也有同樣的好表現
一舉鯨濤快哉風 發表於 2-3-2011 11:03 PM
THX 一兄支持~~~:77:我都相當期待 CJGX 會有同樣的水準~~~但黑色那邊恐怕也是黑原膠色~~~:42:
好毒~~~
big9kan 發表於 2-3-2011 11:41 PM
多謝 big9kan 兄支持~~~你係咪無訂到呀~~~:65:
我無睇錯既話, 個XTREME DRIVE 仍然係綠紫色?!!!!!@@
yuichiw 發表於 3-3-2011 12:54 AM
yuichiw 兄無睇錯~~~Xtreme Drive 仍然係綠同紫色~~~無轉紅色~~~不過可以自己點番上去GE~~~:36:
十卜
不過呢隻真係睇下就算了, 多謝報告
virtualman 發表於 3-3-2011 03:11 AM
THX virtualman 的不斷支持~~~:77: 期待你的好帖~~~:)
After reading Some's bro report, now i regret for not getting it.
Are the white dots directly ...
fktuen 發表於 3-3-2011 03:21 AM
THX fktuen 兄支持~~~:)眼上面&#21874;光點係印係外面~~~咁樣應該會比印係裡面 Sharp &#21874;~~~不過手汗大GE朋友又要小心多&#21874;&#22050;啦~~~:(
nice report
山吹老師 發表於 3-3-2011 08:38 AM
THX 山吹兄默默的支持~~~:77:
最見誠意就係有色關節, 雖然戲內只係一個幻想出&#22175;&#22021;拉打, SHF 化後&#22021;呢個 figure 外觀真係超讚! 不過自己就冇打算入&#22046; (價錢問題)... CJX 小弟都冇入, 但我同意幾多野玩。

即管睇下&#22175;緊&#22021;有翼 CJX Gold 出成點, 我諗 some 大都唔會錯過吧!
越睇越靚.........
ronzero 發表於 3-3-2011 08:55 AM
THX ronzero 兄支持~~~:)

最初以為現貨都係放住訂價先
點知一&#22175;就炒價,所以真係後悔冇訂到
我等緊Accel Booster!:71 ...
pein 發表於 3-3-2011 10:08 AM
現貨唔係無~~~但量唔多~~~只係&#21874;鋪訂多少少做士啤畀&#21874;客揀貨~~~:(所以你睇&#21874;"現貨"多數係開&#21655;個保護盒&#25886;出黎 display 同標價~~~:67:
頭像被屏蔽
:71:
THX ronzero 兄支持~~~

現貨唔係無~~~但量唔多~~~只係&#21874;鋪訂多少少做士啤畀&#21874;客揀貨~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 3-3-2011 05:39 PM

咁Claydoll要&#22001;&#22001;聲去訂了!:(
support:71:
你竟然買了它.....
響兄係咪想等下個月隻 CJGX 呀~~~我有&#21874;驚黑色&#22000;邊又係用番原膠色~~~質感即時低番~~~
THX a ...
Somebody_Ex 發表於 3-3-2011 12:49 AM

其實都&#21946;MK見到!! 但真係好貴!! 冇收入&#22021;我, 戰鬥力真係減左好多.................:sad:
仲未接受到佢既樣同配色...如果出港版限定"紅白藍"會是不錯的配搭..但都thx大大post
老文 發表於 3-3-2011 10:32 AM
唔接受無問題~~~多謝老文兄支持就真~~~:77:呢排無咩同&#21874;舊裝著影相~~~可能會令你有&#21874;失望~~~:55:
唔..........雖然加粗了黑線和換上同顏色關節, 但仍未能吸引我出手....
不附屬武器不打緊, 好歹中間的部分 ...
手榴蛋包飯 發表於 3-3-2011 10:57 AM
唔該晒手榴兄~~~之前有朋友都提過遊戲內 CAX 係用呢兩樣武器~~~:77: