Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.56~~~幻想的二人力量~~~Cyclone Accel Xtreme

W嘅最終型態到現在我仍未接受倒,但已被some大影得帥氣咗
ZIN 發表於 3-3-2011 11:12 AM
THX ZIN 兄支持~~~呢個禮拜六返到香港嗎~~~:)
yes..但睇睇到時乜環境先再冧..我無訂到..

但佢有金色可能分散下無甘差ge..
takeshi 發表於 3-3-2011 12:22 PM
CJGX 就算係訂價都幾貴過 CAX ~~~現貨更加要多啲添~~~響兄要留意喎~~~:(
冇訂,真係唔多值4魚>
p_lam0730 發表於 3-3-2011 12:45 PM
THX p_lam 兄支持~~~:)點解個個都話四魚GE~~~我唔想講價錢~~~不過實在無咁貴~~~:(
最見誠意就係有色關節, 雖然戲內只係一個幻想出嚟嘅拉打, SHF 化後嘅呢個 figure 外觀真 ...
Englishman 發表於 3-3-2011 03:11 PM
THX Englishman 兄欣賞~~~CJGX 我都訂咗一隻~~~下個月就到啦~~~到時希望繼續支持呀~~~:77:
今晚TD 好難回帖~~~好慢呀~~~:68:
THX fktuen 兄支持~~~眼上面啲光點係印係外面~~~咁樣應該會比印係裡面 Sharp 啲~~~不過手汗大 ...
Somebody_Ex 發表於 3-3-2011 02:20 PM

Thanks Some兄~ :)
well...我隻 Black 心口個 icon...就係咁甩咗一部份 :sad:
THX p_lam 兄支持~~~點解個個都話四魚GE~~~我唔想講價錢~~~不過實在無咁貴~~~
THX Englishman 兄欣賞~ ...
Somebody_Ex 發表於 3-3-2011 11:22 PM

現貨貴呀><
沒好感~ :)
heero_w_gundam 發表於 3-3-2011 06:11 PM
THX~~~:77:
咁Claydoll要&#22001;&#22001;聲去訂了!
pein 發表於 3-3-2011 06:27 PM
Claydoll 我估都唔會有好多現貨流通~~~都係訂&#21655;穩陣&#21874;~~~:67:留意呢個月二十二號日本截數呀~~~:77:
support
himhimhim74 發表於 3-3-2011 07:48 PM
THX 3him~~~:77:

你竟然買了它.....
KiraYamato0621 發表於 3-3-2011 07:49 PM
是啊~~~:shy:  不過訂&#22000;時都有&#21874;猶豫~~~:(
又冇 武器, 全套 TV 作入面出場 唔夠 5分鐘, 現實中不存在既 黑歷史 rider .... some大 ... 你太強了 !!
yuichiw 兄無睇錯~~~Xtreme Drive 仍然係綠同紫色~~~無轉紅色~~~不過可以自己點番上去GE~~

Some大千奇唔好有呢種諗法
CAX既綠紫色燈係屬於Extreme鳥Memory既光芒
Cyclone 同Accel Momery在安上Xtreme Momery既時候已經拔掉
其實都&#21946;MK見到!! 但真係好貴!! 冇收入&#22021;我, 戰鬥力真係減左好多.................
aeromanCCM 發表於 3-3-2011 08:11 PM
&#22000;日見到有貨時~~~Some 太都問過我買唔買埋佢返去~~~但結果都係忍手無入多隻~~~:(如果&#22000;日我買埋&#22000;隻 Last 真劍紅~~~咁而家就可以用番原價轉手賣畀你啦~~~:o 不過而家咁講係馬後砲&#21655;&#21874;~~~:(
Thanks Some兄~
well...我隻 Black 心口個 icon...就係咁甩&#21655;一部份
fktuen 發表於 3-3-2011 11:58 PM
Black 同 RX 六月會再販~~~到時可以入過一隻啦~~~:)
多謝 big9kan 兄支持~~~你係咪無訂到呀~~~

無呀~~ 之前見佢咁少配件,諗住留返入CJGX起碼多對翼。
p.s.唔知CAX 會唔會係w return@accel 果套再登場放毒呢?
無呀~~ 之前見佢咁少配件,諗住留返入CJGX起碼多對翼。
p.s.唔知CAX 會唔會係w return@accel 果套再登 ...
big9kan 發表於 4-3-2011 03:14 PM

仲有專用地台:)
現貨貴呀>
p_lam0730 發表於 4-3-2011 12:02 AM
自白古同達古巴之後~~~真係無邊隻現貨會平~~~:o
沒好感~
stephen727 發表於 4-3-2011 12:13 AM
沒好感~~~:(
又冇 武器, 全套 TV 作入面出場 唔夠 5分鐘, 現實中不存在既 黑歷史 rider .... some大 ... 你太強了 !!
Vince 發表於 4-3-2011 10:03 AM
我都諗&#21655;一兩個禮拜先落單~~~呢隻真係好雞肋~~~:o
Some大千奇唔好有呢種諗法CAX既綠紫色燈係屬於Extreme鳥Memory既光芒Cyclone 同Accel Momery在安上Xt ...
karasae86 發表於 4-3-2011 12:47 PM
唔該晒~~~原來係 Xtreme Memory GE 光效~~~咁我唔使點返紅色啦~~~:)
雖然無買
但係睇落有埋武器跟o既話就正晒:78: