Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 皆旺地庫垃圾岡

仲有, 3 樓間 "星星星星星星星" d 又係超貴, 都唔知點生存 !?
咁都得
goodto 發表於 5-1-2011 02:34 AM

唔止咁樣,小弟初玩盒蛋中過一次招就以後 bad list 佢,但佢又唔知係唔係記得有我呢件咁既水魚.......XDDD
跟住有次行過俾佢逗我問有乜想要,咁我就彈左樣叫 "gundam act 3" 俾佢 (當時係連 gundam act 4 都買斷就黎有 act 5 公佈既時候)
佢竟然夠膽話唔知係乜跟住就叫我落訂佢會搵俾我,我當然笑左一笑就話搵到再通知我啦 (連電話都無留俾佢就知我係帶過就算
當然之後行過佢又係做同樣動作問我想要乜...........因為實在試得太多次而家我都唔會再落去費事俾佢煩住晒
仲有, 3 樓間 "星星星星星星星" d 又係超貴, 都唔知點生存 !?
left1221 發表於 5-1-2011 12:37 PM

你講果間係買開d乜
有間賣扭蛋, 勁多 DB 扭旦存貨果間又係唔知點生存...
你講果間係買開d乜
有間賣扭蛋, 勁多 DB 扭旦存貨果間又係唔知點生存...
movie_arms 發表於 5-1-2011 12:48 PM

我知你講邊間龍珠扭旦鋪, 開天殺價, 當人STUPID SEVEN
地庫我次次都見到有個呀伯

我去親都''beea''住我 = =
地庫我次次都見到有個呀伯

我去親都''beea''住我 = =
sdg890fzx 發表於 5-1-2011 01:34 PM

佢想你買o者, 係咪轉右再轉左果條街果個
佢俾我感覺開舖開得好灰咁........
我知你講邊間龍珠扭旦鋪, 開天殺價, 當人STUPID SEVEN
superterry 發表於 5-1-2011 12:57 PM

但又有次奇蹟地係佢度散入左隻火影盒旦
度度都冇散賣四代目, 佢有, 仲要係正常 零食XX 價
4草5雞~
即刻買都買唔切, 驚佢係一時標錯左~
個間野我都無幫親過佢, 不過如果去買舊野, 可以去試試.

不過要預備多D錢.:50:
但係真係有人同佢買gar wor, 我見佢真係有熟客
superterry 發表於 5-1-2011 12:57 PM

咪o個間囉
left1221 發表於 5-1-2011 12:37 PM

其實每個場都有幾間呢 d 唔知點生存o既鋪頭o既咁又...
信和又有
現時又有
雞旺臭名遠播o架啦
pein 發表於 4-1-2011 05:06 PM
成曰話結業...結到衣家

講開垃圾店, 我又諗起地庫star wars文迪店貼住隔離個間, 呢間d態度真係衰到極, 我見過有客問佢地有冇某盒玩具 ? 咩價 ? , 個年青人坐住張高櫈, 又唔答有冇, 又唔答幾錢喎, 只係好型咁同個客講.." 望前面, 左面呀, 再左面, 上面呀....自己睇..." 個客就成個傻仔咁俾佢點.....咁樣賣野我真大開眼界....:73:
有一日, 星期六經過堆田區. 個個放工走去行街, 佢就發老皮,
話由朝企到黑一件野都未賣過.  見到就心涼.
呢個場無乜野多,最多就係二手貨同爛貨,仲係以超高價賣俾人,我當初幫襯過一次中伏後以後都無再買過
ranger_ckk 發表於 4-1-2011 06:30 PM

仲有一飯就係番版當正版賣