Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 皆旺地庫垃圾岡

果間廢人加廢鋪....襯到絕...
老文 發表於 4-1-2011 16:42

絕不幫襯 ........... 要我俾錢佢洗 , 我寧願捐去慈善機構
回復 20# central

係儲神話黃道十二宮時,入過去睇過佢個D唔0岩(價錢)
我0架十二宮
回復 30# humanspider

其他樓層仲有一兩間價錢ok 架, 我都仲有幫襯下.
地庫有時都好唔想係個到行, D 煙味勁到ar..
又係佢?
半年唔埋就有人開 Post 問候地庫轉右.....
呢家「春風吹又生」, 又或者係「公道自在人心」
順手講講個場
我又 OK 個場, 因為其實都多平野, 而且可能係個別店舖做爛左個朵
由其是 One Piece Fans, 果個場都真係不錯~
never shop in this one again~~

:67:
其實係成個場唔得﹐定係地庫唔得﹐定係個別鋪頭唔得?
係佢個間特別d......
樓上2樓的都ok既~
回復 36# laiken

個人意見:
個別鋪頭唔得,
同埋地庫好多時好大陣煙味.
雞旺臭名遠播o架啦
pein 發表於 4-1-2011 05:06 PM

臭你又來 ("來" 字請用國語法音) haha :34:
仲有 1F 搬去 BF o個間都係貴...

拉打頭 14 隻 ^xx, 佢話平 d 比我 ^))

最後我o係第度 $%x 買o左
雞旺其實係地庫特別多廢人惡棍... 做衰個場個名 JE
( 雖然成個雞旺我只會幫襯一間鋪頭 ! 係一間 only )
講價錢雞旺都唔差... TD 一直好追捧o既舊時點仲貴啦...
回復 41# 玩具

老實講無話邊間特別平, 邊間特別貴...
shop 1 product A 平 d, shop 2 自然 product B 平 d...
真係要平, 格價囉...
頭像被屏蔽
我都唔明點解佢可以"餚"咁耐~~~
去到都係睇賣bearbrick個間