Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 皆旺地庫垃圾岡

就黎有貨,落住訂先
dlmc 發表於 4-1-2011 05:18 PM

我都試過搵隻盒蛋 , 問下佢有冇啦, 佢夠膽叫我俾左錢先, 再返倉搵下有冇, 過2天先覆我.....我回敬返佢 "咁我考慮下先...." :34::73:
回復  玩具

老實講無話邊間特別平, 邊間特別貴...
shop 1 product A 平 d, shop 2 自然 product B 平  ...
left1221 發表於 4-1-2011 10:59 PM

咁我玩開o既野雞旺平 d , 我玩大路野 bandai 拉打呀龍珠的 :35:
我都試過搵隻盒蛋 , 問下佢有冇啦, 佢夠膽叫我俾左錢先, 再返倉搵下有冇, 過2天先覆我.....我回敬返佢  ...
蝦您波凸 發表於 5-1-2011 12:30 AM

咁都得:@
頭像被屏蔽
地庫四眼仔出晒名. 以前我入過去架, 不過D嘢真係買唔落手.
佢搬貨自言自語個下真係唔多似正常人.
...
godofcat 發表於 5-1-2011 08:41 AM

係, 得二樓光碟OK, 老細又好人
回復 50# felixchi

我覺得一樓賣美玩o個間 "跑跑玩具" ok 喎, 老細都幾 nice...

但對面個煙剷阿伯成日響度煲煙, o個度都幾大煙味...
講就乜x都有,比左錢就乜x都無
回復  felixchi

我覺得一樓賣美玩o個間 "跑跑玩具" ok 喎, 老細都幾 nice...

但對面個煙剷阿伯成日 ...
left1221 發表於 5-1-2011 10:39 AM

有老翻賣果間?
一般行油麻地旺角 都唔會浪費腳骨力去埋雞旺....畢竟對我黎講 果度得每層一間鋪頭可以睇下 係睇下....
而我個人黎講...真係未係果度果過玩具....總有種感覺令我係 唔多買得落手..
咁雞旺又唔係間間都咁差既..好似三樓光頭佬份人都ok丫...係間舖亂d啫:67:
但我又覺得皆旺都ok好行....2手野都多.唔係煙味勁..其實都ok.至於"垃圾崗"就真係影響市容,仲有失我地玩玩具既人既身份:42:
回復 49# godofcat

二樓賣軍事~靚女姐姐, 真系幾好人,未搬之前在先達3/F我都以經有幫佢買過12"Figure,
有次買盒羅馬兵, 跳樓貨_欠件(短刀).....第二日返去問,佢都在鋪內搵返把同款上下比我

.....小小題外話...有次聽網上電台.....有把聲好熟原來就是"靚女姐姐同佢個女".....個節目是講鬼怪........佢就是當晚的嘉賓 "陰陽眼人wing", 話佢的特殊能力, 傳左比個女, 舊址...夜晚收鋪時見到好多 ~朋友~.......hahahaha
頭像被屏蔽
未试過幚趁過佢:^
我幫襯上面多~
好多時執到平野~
o岩o岩執左隻2 號機獸化版魂版~
平靚正~
:52: