Toysdaily 玩具日報

查看: 36536|回復: 66

[個人收藏] 天下風雲5.5"兵器終極回顧(P.4 限量10套的5.5"千秋不滅大劫 boxset)

天下 5.5吋兵器 鋁盒3寶

會場限定 神武紀 boxset

會場特別版 絕世魔劍 & 絕世好劍裂痕版 boxset

會場普通版 風雲2電影版兵器 boxset

會場普通版&特別版 風雲外傳 天下無雙

火麟劍 特別版&別注版

無雙劍 兩款網上版

英雄劍 特別版&別注版

貪狼劍 特別版&別注版

天命刀 特別版&別注版

巨缺刀 特別版&別注版

雪飲刀 特別版&別注版

驚寂刀 特別版&別注版

丹心劍 特別版&別注版

兩極劍 特別版&別注版

大同劍 特別版&別注版

天罪 特別版&別注版

敗亡之劍 特別版&別注版

絕世好劍 特別版&別注版

大邪王 特別版&刀閘特別版

絕世魔劍 特別版&別注版

風雲新傳 科幻版 雪飲刀 絕世好劍 神武刀

電影版 雪飲刀 特別版&網上版

電影版 英雄劍 特別版&網上版

電影版 絕世好劍 特別版&網上版
對大大甘拜下風!
儲得這麼齊,利害,利害!
好劍:71:
Great sharing and must add marks for support!  :)

I have more than 300 pieces of weapons from HK comics but now.................. :56:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
最可惜嘅係﹐到依家都未出到可以配襯得到呢D兵器嘅figures
Great sharing and must add marks for support!  

I have more than 300 pieces of weapons from HK  ...
Douglas.M.Saint 發表於 13-11-2010 11:43 PM

thanks~
港漫隨書跟兵器都成10年前la, 你呢幾箱兵器應該封印左8,9年:50:
唉…我都好想搵返天下無雙外傳特別版…可惜搵左幾年都搵唔到…
gilmanyuen 發表於 14-11-2010 12:59 AM

好少人放...放都幾貴...
你可以多d留意yahoo,耐唔耐會有,我呢一兩年見過3次左右
gilmanyuen 發表於 14-11-2010 12:59 AM

好少人放...放都幾貴...
你可以多d留意yahoo,耐唔耐會有,我呢一兩年見過3次左右
少了網上版啊 :77:
:38:我就通常放棄銅版
Very good!:71:
:71: great collection
thanks~
港漫隨書跟兵器都成10年前la, 你呢幾箱兵器應該封印左8,9年
聖鬥士JACK 發表於 14-11-2010 12:02 AM

I'm not only a top toys fans, but also a top HK comics fans............. :(  For the trend of weapons, I'm also bought all no matter from newspaper stall or from internet.

But now............ only bought new weapons from Storm Rider in 8" series.  :(

Try Wanchai 188 or G/F of Tsuen Fung Centre yet?  :)
頭像被屏蔽