Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 天下風雲5.5"兵器終極回顧(P.4 限量10套的5.5"千秋不滅大劫 boxset)

暫時仲差 兩把 黑白合訂本特別版嘅 火麟劍
希望早日 搵齊埋~
好野~~~~~
再一次證明風雲食老本食得幾咁狠...
雪飲對火麟, 無雙劍既好評, 之後絕世好劍直頭係熱話...造就玩武器呢條form~
天罪個盒幾型(實體麻麻), 加埋後尾天劫有成個故事, 呢個單元睇得出做得好有心機!
驚寂開始就出問題, 失驚無神殺條友出黎, 拿住把勁勁勁架生打打殺殺就開個單元...
另外, 皇影同無敵有咩分別? 又係致敬作? 不過我都好鍾意皇影, 只係後尾屠龍開始亂哂籠...
敗亡大邪王天命大同絕世魔劍都係重覆又重覆(人物都係)...為咩? 故事性又係邊?
幾時先可以創造真正既高潮出黎? 唔該...
大大是名劍的收藏家,佩服佩服!!
great collection:handshake:
頭像被屏蔽
e個時候番出刀劍post,想以身詢道?

唔怕!我地撐你,劍氣不死,浩氣長存!!!
無明 發表於 21-5-2011 11:01 AM

呵~~~~
我哋喺度阿~~~~~~
得把英雄劍咋.................
配左美人~
:34:
http://album.blog.yam.com/show.p ... i=36293743&p=14
:handshake:
風雲d武器真係幾正:shiny:
不過套漫畫故事性真係每況愈下...得返畫工可取:oh:
又被調區了:DD
又被調區了
聖鬥士JACK 發表於 21-5-2011 12:41 PM

因為我哋"PUT"火~~~呵呵~~~~:DD:DD
得把英雄劍咋.................
配左美人~
BeastHeart 發表於 21-5-2011 11:47 AM

原來唔止寶劍贈烈士, 英雄(劍)配美人都好掂~~~~
我都好後悔點解當年是儲玉皇朝兵器而唔是天下:56:
頭像被屏蔽