Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 天下風雲5.5"兵器終極回顧(P.4 限量10套的5.5"千秋不滅大劫 boxset)

好貴...超過左我家中最貴的玩具價錢...
聖鬥士JACK 發表於 7-1-2012 04:49 PM

LOL.......................!!
2011年 香港動漫展 5.5" 千秋,不滅,大劫 兵器套裝 原色版 & 金銀版

2004年 香港動漫展商 5.5"神武紀 兵器鋁盒套裝
2011年 香港動漫展 5.5" 千秋,不滅,大劫 兵器套裝 原色版 & 金銀版

2004年 香港動漫展商 5.5"神武紀 兵 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-1-2012 05:53 PM

JACK兄真厲害!
恨死隔離!
Jack哥好勁, 儲咁多兵器~~~
5.5" 千秋,不滅,大劫 兵器套裝 金銀版 都唔平喎~~

2004年 香港動漫展商 5.5"神武紀 兵 ...
聖鬥士JACK 發表於 7-1-2012 05:53 PM

我好鍾意呢套2004年 香港動漫展商 5.5"神武紀 兵器鋁盒套裝!!!
色tone好正!當年買唔到,後尾一路無加推,亦無見到街貨!! (x_x)
真係百般武藝集一身呀!佩服佩服!
我明金銀版點解得10套,因為多就值錢,本身金銀版好靚的,但係若通街都係,大家就唔會覺得特別,只係睇價錢入。

好似玉皇朝那些帝品版咁唔係咁值錢。