Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 初玩sic悲忿一報

頭像被屏蔽
KIVA EMPEROR FORM係咪都係咁?  成千幾銀一隻喎.
bad-aries 發表於 15-3-2010 01:23 PM

其實因為KIVA EMPEROR FORM係限定,加上係現貨價先咁貴
但限定有一定質素
其實都好講彩數, 我同個FD 買左廿幾隻, 都只有一隻斷手
其他都冇問題呢

不過最慘既就係SIC 受歡迎既又唔再板.......
攪到好多搵唔到, 或者搵到都貴到買唔到........= =
:67:
頭像被屏蔽
咁king form又點? 7.5魚購入,,,我會接受唔到咁大打擊,,斷一斷就無幾魚,,就算放返出去,,,
無錯無錯,就係果條[ 金屬柱體 ].....同果個[ 黑色膠圈 ]。
1. 我意思係,由個[ 黑色膠圈 ]到.... ...
Karaku 發表於 14-3-2010 06:43 AM

我想問點頂佢出黎同埋點塞返入去?
因為個位好緊又遮住晒......

怕斷裂,金屬柱體能換成塑膠柱體3mm
WOW!! THX!!!
不過唔明點可以咁蚊出黎, 因為蚊個時都好驚蚊爆個圈~
同埋, 如果唔係好似555咁可以換腳既, 佢地係咪冇咁易蚊出黎呢~??

其實我依家有問題既係岩岩買返黎既夜騎, 王蛇.....
/.\有無師兄可代人修理sic? 情況如我#1所講既話..
我岩岩買左返黎, 555隻右腳, 狼2隻腳都係同一個位有裂痕, 爭左未斷開2節....
可以點搞? AA膠得唔得架?

有巴打講過SIC42 之後的關節已經好左好多
無論初玩什麼玩具也好,如唔好彩一玩,問題頻出,又爛又甩.....心情的確像是玩過山車....:55:
我岩岩係網上買左隻SIC 28返黎~ 係初版黎,剛看過又無破裂情況~
會不會S.I.C. CLASSICS 28 再版才出現問題??
本來想追返平成十人~而家我差劍同響鬼~聽了咁多位大大講~買唔返都唔好追~~買極魂算~起馬唔洗幾千蚊一買返黎就斷手斷腳呀~
我岩岩係網上買左隻SIC 28返黎~ 係初版黎,剛看過又無破裂情況~
會不會S.I.C. CLASSICS 28 再版才出現問題? ...
龍牙 發表於 28-10-2010 11:58 PM

我買果隻都係初版黎架...........