Toysdaily 玩具日報

東京之行收獲

原帖由 tysss 於 22-6-2009 05:56 PM 發表
我老婆就無乜買衫, 但係就用o左好多錢食o野 (松板牛, 山形牛, 蟹放題, 去築地食壽司......):26:

食好野唔可以話嘥錢...兩個都有口福:71:

:71:
原帖由 Kuuga_iwsp 於 21-6-2009 04:47 AM 發表
1:1健次朗可以買的嗎?

Yes but it's sold out in that store already. The one there is just for display.
希望出年都可以去日本玩
原帖由 plasticboy 於 21-6-2009 12:32 發表
:what: 你個乜Q 老婆

好彩我 plan 左有半日左右去台場, 我一家會同高達合照既
原帖由 hehemimi 於 22-6-2009 07:35 PM 發表

食好野唔可以話嘥錢...兩個都有口福:71:

大大都講得有道理o既, 只係我覺我同類o既食物唔駛食咁多次, 同埋有d o野我真係唔係咁鍾意食:(
大大, 去到東京點唔可以唔去朝拜1:1 高達....戥大大不值啊!!
無野慘得過一支公去, 收獲都唔錯呀:71:
不過大大是否已知會出45R也去買?:?
yoko 好抵呀
原帖由 tysss 於 22-6-2009 05:51 PM 發表

正確o黎講係分兩日去, 秋葉源行o左大約2個半鐘, 中野玩具街直頭行o左唔夠一個鐘, 最慘o既係去o個日撞o岩星期三, 然後先知原來好多玩具店星期三休息, 結果行o左陣間就陪老婆去o左商店街行......:44:

:@No wonder la! I went to Nakano last Wednesday too... :31:
原帖由 virtualman 於 22-6-2009 11:19 PM 發表
無野慘得過一支公去, 收獲都唔錯呀:71:
不過大大是否已知會出45R也去買?:?

就係唔知!!! 點估到Bandai呢頭出o左一個月未夠就會出45R o丫! 我頂!!!:blame: :blame: :blame:

p.s. 不過我都會買45R, 我實在抗拒唔到佢對大翼同埋隻可變o既鐵甲飛拳:)
原帖由 quentinlau 於 22-6-2009 11:52 PM 發表

:@No wonder la! I went to Nakano last Wednesday too... :31:

我都係上星期三 (6月17日) 去喎!:@

頭像被屏蔽
原帖由 plasticboy 於 23-6-2009 12:28 AM 發表

請問, 有無正確地址, D 旅遊書寫到唔清唔楚:sad:

其實間o野好易搵, 因為佢係成楝有成幾層樓o既building, 仲大大隻字SOFTMAP寫係外牆度, 基本上你係JR秋葉源站一出係中央通直行無耐就見到, 有幾層賣game及電腦o野, 唔記得係4樓定5樓一層賣玩具, 希望可以幫到大大你啦!:65:
thx sharing:78: