Toysdaily 玩具日報

東京之行收獲

ok la...................support  :61:
頭像被屏蔽
都算係離遠向高達致左敬....
睇離大大一定無超budget :58:
阿嫂就好難講:68:
頭像被屏蔽
原帖由 hehemimi 於 21-6-2009 06:31 AM 發表
VOTOMS:^ ....多謝您的報導...可以報告去過什麼店嗎(除了RADIO会館海洋堂之外...:handshake: )

呢隻係中野Manadrake度買o既:51:
原帖由 initialb 於 21-6-2009 12:51 PM 發表
好聽D 叫做"家家有本難諗的經" , 唔好聽講句就.....:42:

1:1高達已成為日本地標, 身為玩具迷的大大具然.... :42:

我女友睇到大大個POST都"鄧"你不值!!~~

算啦, 今次去都係想佢開心o積......:42:
原帖由 santa 於 22-6-2009 09:26 AM 發表

budget就一定無超, (買玩具駛o左一萬yen鬆d), 返宜俾老婆"夾"o左去築地2日, 一日大和壽司一日壽司大駛o左成2萬yen......:26:
沒去台場真係差D...:67:
原帖由 七十二夜 於 21-6-2009 08:37 AM 發表
半日去老秋+中野真係好趕wor
我上年去老秋都去左2日

正確o黎講係分兩日去, 秋葉源行o左大約2個半鐘, 中野玩具街直頭行o左唔夠一個鐘, 最慘o既係去o個日撞o岩星期三, 然後先知原來好多玩具店星期三休息, 結果行o左陣間就陪老婆去o左商店街行......:44:
原帖由 plasticboy 於 22-6-2009 01:35 PM 發表
請問係邊間 sofmap 呀 :65:

係秋業源softmap度買, 其實o個度仲有好多o野執, macross frontier套蛋一盒只係賣%))yen, 仲有d figma之類o既o野都減價:71:
原帖由 santa 於 22-6-2009 09:26 AM 發表

我老婆就無乜買衫, 但係就用o左好多錢食o野 (松板牛, 山形牛, 蟹放題, 去築地食壽司......):26:
大大去到日本都無去睇高達就真係可惜D。 希望八月尾展覽完拆左之後﹐BANDAI會响第二度起翻佢啦。。。 唔係就真係嘥晒。。。
頭像被屏蔽
原帖由 玩具狂人 於 22-6-2009 01:19 AM 發表
:71: :71: 但係隻YOKO我係hk買都係貴你3草,我下個月去台場朝聖,:43:

咁你應該趕得及佢下個月開幕o勒, 恭喜晒!:77:

p.s. 其實我o地本來plan o左朝早去淺草, 下晝係淺草搭松本嶺士架科幻船去埋台場, 點知我老婆遲o左起身, 又係淺草睇o左好耐o野同埋去o左食武藏拉麵而無去, 大大o岩o既話可以試下我o地原本個plan o丫:73: