Toysdaily 玩具日報

查看: 20252|回復: 23

我嘅任務係要保護人類反抗軍領袖....JOHN CONNOR

NECA 12"
TERMINATOR 2  
T-800 MODEL 101(即係..阿諾豬牙生力啤)

個樣都造得幾神似o架~~~

背脊佈滿彈痕.....

頸,肩,手肘,腕,腰,腳板皆可動..........

大家唔好誤會....佢唔係之前出左個隻7"....哩隻係大隻d嘅12"...兩隻放埋一齊比較吓....

原裝跟得一支shotgun.....以下其餘武器...係自己另配比佢....因為我有玩開1/6...所以有齊"架生"...

經典武器...火神:*

扮T3情節...托棺材...

好嘞...到解答大家心中疑問嘅時候嘞~~~
佢可唔可以除低副黑超呢.......

答案係唔得嘅....不過......如果你係都要除....
答案係.....勉強得嘅(小心MEET開D膠水)不過...入面雙眼係冇上色嘅....自己油翻佢就得啦~~~

另外....耳邊有個凹槽...用畢地補左佢..上返色就攪掂嘞...

同SIDESHOW隻1/6 T-800比較(換左HT BODY)...NECA面上D紋刻得比較深...同皮膚比較粗糙...顯得比較老...

將個頭換落SIDESHOW個隻度(用寶貼黐住)...又幾傳神喎~~

DVD 封面呀~~~:x (用寶馬扮哈利)

謝謝觀看~~~~

ps.DICK 或 VINCE.....哩個POST係咪屬於ACTION FIGURE區呢?:? ...但哩隻野又唔係"可動骨架著衫人偶"....
哩個POST放邊區....交比你地法落....
海報果張唔望下面厄到下人wo
:handshake:  Good.
:( 但塊面要搽lotion...
..........原來他真的是失明人士....:61:
好想ht出Sarah傳果個女機械人
勁索:71:
頭像被屏蔽

好恐怖 :50:
無眼ga
好恐怖呀:50:
原帖由 tonyakc 於 18-6-2009 10:44 PM 發表
:handshake:  Good.
:( 但塊面要搽lotion...

hahaha~~塊面爆晒擦~~!!:DD

原帖由 影武者 於 18-6-2009 10:46 PM 發表
..........原來他真的是失明人士....:61:

我配個二胡比佢應該會幾夾~~~:he:

原帖由 vc06561 於 18-6-2009 11:05 PM 發表
好恐怖 :50:

佢唔預你除眼鏡嘛...係我夾硬meet佢落黎o者.....:p
:71: :71: :love:
大大可吾可以影影NECA個頭個JOINT係点様:shiny:

NECA如果出尼一個方向会得WAR(正頭彫配有限可動BODY、鐘意的話拿個頭彫自己配1/6BODY):46:
頭像被屏蔽
開頭以為係7" , 好似抄模, 不過比較返, 12"個頭長咗d, 敗北係呢度,

其餘都好好
MAX兄,超掂WOR!
亦是另一個絕配SIDESHOW 12"的好選擇!
今晚放工第一時間飛奔去買囉喂!

回覆 1# 的文章

d 唔算係 冇可動骨架 ... 我會覺得留左主版比較合適!!
7' 我都未買,........
不過,12' 個樣好似老咗啲!!
我琴晚都買左,性價比一流:71:咁既價錢有咁既質素真係超值, 企埋去其他12吋一D都唔輸蝕, 希望佢會繼續出T2系列啦~