Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

我嘅任務係要保護人類反抗軍領袖....JOHN CONNOR

:71: :71:
唔知你哋有冇發現此人偶背後皮褸內暗藏電池箱同開關?
我敢推算原設付有發聲功能作買點,家陣經濟風暴下Cut cost 唯有取消電子部件,原因之一是,在玩具中但凡有付加電子功能,如着燈,發聲等均列入貴價產品!現在街價二魚算是合理了,其一只算買膠,其二如有电子功能$260~$290左右走唔甩.
家陣又有平野買是玩具商生存之道.....
:71: 我都入左, 平平地好抵玩
幾錢?
原帖由 Vince 於 19-6-2009 03:52 PM 發表
d 唔算係 冇可動骨架 ... 我會覺得留左主版比較合適!!

thankyou~

原帖由 多蚊拉柴800 於 20-6-2009 01:50 AM 發表
唔知你哋有冇發現此人偶背後皮褸內暗藏電池箱同開關?
我敢推算原設付有發聲功能作買點,家陣經濟風暴下Cut cost 唯有取消電子部件,原因之一是,在玩具中但凡有付加電子功能,如着燈,發聲等均列入貴價產品! ...

真係唔講唔知.....睇翻隻figure真係留左位入電同開關制....
NECA之前出左隻12" 羅拉 game version...當時個價同哩隻阿諾差唔多...都係有發聲功能...有3,4句名言....
可惜隻阿諾取消左...如果唔係應該會有"I'll be back", "Hasta La Vista, Baby"哩d名句.....
原帖由 MAX 於 20-6-2009 11:08 PM 發表

thankyou~

真係唔講唔知.....睇翻隻figure真係留左位入電同開關制....
NECA之前出左隻12" 羅拉 game version...當時個價同哩隻阿諾差唔多...都係有發聲功能...有3,4句名言....
可惜隻阿諾取消左...如果 ...

come with me if u want to live

當年隻18" robocop 都有野講

好正:71:
即刻響起 "燈燈 燈 燈燈""燈燈 燈 燈燈":61:
各位大大 大家好, 小弟做了CD-Rom已做了多時
路過見到樓主的12"洲長, 心血來潮也來貼一下家裡的7"洲長...

7"也有7"的好
可以和其他細小的玩具一起玩

當洲長遇上Miku...
原帖由 mbv041080 於 21-6-2009 06:16 PM 發表
各位大大 大家好, 小弟做了CD-Rom已做了多時
路過見到樓主的12"洲長, 心血來潮也來貼一下家裡的7"洲長...
http://x3f.xanga.com/c3ff3a35d75332438895 ...

哈哈 好正~~~~~~~~~~