Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: angelzed

ENTERBAY~李小龍 青蜂俠 KATO~ 終於開箱 ~

我要你的死亡遊戲:71:
原帖由 mushroom 於 16-6-2009 12:45 PM 發表
我要你的死亡遊戲:71:

死亡遊戲?   有啊  http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=89507&highlight=enterbay
之前有PO過了  :^     看看囉  :love:
原帖由 angelzed 於 16-6-2009 05:12 PM 發表

死亡遊戲?   有啊  http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=89507&highlight=enterbay

想問大大在台灣多唔多玩具店賣12"figure,台灣賣會不會較香港價錢貴呢?
A very nice & detail review:71:
原帖由 jedi07 於 16-6-2009 05:29 PM 發表

想問大大在台灣多唔多玩具店賣12"figure,台灣賣會不會較香港價錢貴呢?

12我都是在網路上買比較多  至於價錢  應該台灣香港各有價錢便宜或貴的  要自己比較看看才知道 :78:
原帖由 Speeder 於 16-6-2009 06:01 PM 發表
A very nice & detail review:71:

多謝晒  :^
原帖由 angelzed 於 16-6-2009 05:12 PM 發表

:71:
大大d圖好毒
這是否唯一隻還未妙高的李小龍figure??
原帖由 sanji9093 於 20-7-2009 05:57 PM 發表
大大d圖好毒
這是否唯一隻還未妙高的李小龍figure??

恩  精武門好像也沒有炒 不過青蜂俠價錢平些  但精武可以1+1=2 所以 價位差不多其實:36:
原帖由 angelzed 於 20-7-2009 06:43 PM 發表

恩  精武門好像也沒有炒 不過青蜂俠價錢平些  但精武可以1+1=2 所以 價位差不多其實:36:
$1500一隻?

回覆 1# 的文章

師兄那些圖very good and詳細呀~~:71:
好詳細....