Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY~李小龍 青蜂俠 KATO~ 終於開箱 ~

正! :71:
:71: :71:  支持∼! 我等緊我個隻寄到過黎∼! :71:
好詳細.................
Personally, i think the head sculpt is not that good and the clothes are just so so quality :80:  Until now,  I think the Nokia x Enterbay Bruce is still the best looking Bruce which is also my first Enterbay figure.... thanks for your sharing anyway
good:71:
原帖由 angelzed 於 13-6-2009 11:58 PM 發表

每年我最期待的  或許就是這個時刻 EB的李小龍發行 一款接著一款 現今已推出第六種了
回顧以往的李小龍系列 這次的質感與素質上  的確有進步很大的地方  雖然 ...

樓主, mud 唔係6月20日先派貨咩?
你咁快有, 請問你邊間訂ga??
原帖由 GunLap 於 14-6-2009 05:37 PM 發表

樓主, mud 唔係6月20日先派貨咩?
你咁快有, 請問你邊間訂ga??

我是台灣這邊的 總代理的貨  週五到了 :35:  香港應該也快發貨了

一流圖片~一流文章~:71: 呢位brother嘅文章介紹夠全面!
並不是只將某d缺點「放大」,有讚、有彈、有point。
就算有其他人出呢款「Kato」嘅post, 我相信好難超越你呢一篇!
原帖由 angelzed 於 14-6-2009 06:39 PM 發表

我是台灣這邊的 總代理的貨  週五到了 :35:  香港應該也快發貨了

明白了, 多謝
樓主果然係早買早享受:71:
臉相 造得唔似, 除低面具嚇死人! :70:
介紹相當詳細,真的很用心,謝謝,請繼續加油!!
原帖由 colus 於 14-6-2009 07:50 PM 發表
介紹相當詳細,真的很用心,謝謝,請繼續加油!!

感謝大大的肯定與支持 我會繼續努力的  :78:
原帖由 sumsum.com 於 14-6-2009 06:47 PM 發表
一流圖片~一流文章~:71: 呢位brother嘅文章介紹夠全面!
並不是只將某d缺點「放大」,有讚、有彈、有point。
就算有其他人出呢款「Kato」嘅post, 我相信好難超越你呢一篇!

不敢當囉  大大誇獎了  小弟還是新手 介紹的目的  一方面也是練習攝影
總之  感謝大大肯定 :78:
我要你的死亡遊戲:71:
原帖由 mushroom 於 16-6-2009 12:45 PM 發表
我要你的死亡遊戲:71:

死亡遊戲?   有啊  http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=89507&highlight=enterbay
之前有PO過了  :^     看看囉  :love: