Toysdaily 玩具日報

查看: 14072|回復: 36

超合金魂 GX-04S 宇宙之王者套裝 6月再販: 一問

超合金魂 GX-04S 宇宙之王者套裝 (UFOロボグレンダイザー 宇宙の王者セット)  19,800Yen - 6月再販:
唔知幾時到貨呢!??? :handshake:
吓,呢隻我諗玩具舖會入都奇,想當年1000留下先可以買得出,現在入貨都要過3張大牛,想有舖入都難,等Toy-C啦.
原帖由 hunghung1212 於 7-6-2009 03:22 PM 發表
吓,呢隻我諗玩具舖會入都奇,想當年1000留下先可以買得出,現在入貨都要過3張大牛,想有舖入都難,等Toy-C啦.

要過仟的話, 我認為樓主都未必肯買, 留返畀瑞記自己開倉用啦

回覆 3# 的文章

認同楼上説法、架飛船白色部分過一段時間有可能変黄色、我親眼見過。
原帖由 hunghung1212 於 7-6-2009 03:22 PM 發表

3張大牛???????要3千咩??
原帖由 BlackD 於 7-6-2009 04:35 PM 發表

3張大牛???????要3千咩??

大牛是500,金牛才是1000嘛.
另外,19800yen,要減到三個位數..5算都無...好難做到了...
B記講左好多次再版既消息,有時都會潛左水...見到有消息先再講吧
前兩次再版冇買, 今次想買番 姊!
當然在下都唔想幫親 YaXXX Bid 個 d 成千六樓上嘅貨 la!

anyway, 多謝各大大回覆!
Thanks!
頭像被屏蔽

回覆 8# 的文章

16樓有二手:43:有興趣打去問問...

快d 再版 天威啦:sad:
原帖由 gouf_ms07c 於 7-6-2009 07:39 PM 發表:前兩次再版冇買, 今次想買番 姊!當然在下都唔想幫親 YaXXX Bid 個 d 成千六樓上嘅貨 la!anyway, 多謝各大大回覆!Thanks!

16魚真係神枱級價錢喎!:58:
原帖由 toysfans2000 於 8-6-2009 04:46 PM 發表
快d 再版 天威啦:sad:

現在再版,價錢也不會殺很大:sad: :sad: :blame: :blame: :blame:
小弟當年唔過2牛價入,都算OK,就算變黄,呢隻必入!
當年船船連續兩年跳樓價見85X入完一隻玩,最後對上一年再見95X入多隻儲,而家仲係度玩緊,仲未變黄,真超值,再版竟然仲要貴成倍,離晒譜:53:
原帖由 braveking 於 9-6-2009 12:04 AM 發表
當年船船連續兩年跳樓價見85X入完一隻玩,最後對上一年再見95X入多隻儲,而家仲係度玩緊,仲未變黄,真超值,再版竟然仲要貴成倍,離晒譜:53:

首先,大大需要明白一件事實,19800日元的商品,折回港元真係要1600元,唔信自己去銀行換日元外幣19800yen,睇下銀行收你幾多港元.不過,既然當年Bandai的經營不善之下,令呢個商品賤買到千元留下,現在想再用番正價去銷售,我想都幾難可以搵人認頭,除左代理.:80: