Toysdaily 玩具日報

查看: 177653|回復: 45

[玩具介紹] 刃馬一體!! MEGAHOUSE SRW Deformover Dygengar 大贊卡&龍卷

MEGAHOUSE SRW Q版機戰大贊卡Deformover Dygengar &龍卷Deformover Auβsenseiter 終於出0左啦!!
到底DEFORMOVER第一隻玩具會出成點呢?
宜家就同大家介紹一下!
打開一個好大既盒之後......就見到主體
都幾多空間...點解唔出細D呢....(學0左CMS0甘大盒=貴?HAHA)
大贊卡&龍卷全膠製....不過全部用金屬色上都幾華麗
可動就OK啦...同新果D BB戰士0甘上下(不過下身由於比例問題可動性不大)
有2款面部更換,手就一人4-5對都幾夠用!!
大贊卡把斬艦刀如果唔係膠一定舉唔起
基本上唔用肩位就都係不舉的....如果可改善就好了
龍卷基本上是拆件再組合成馬
合體成刃馬一體基本上是放隻大贊卡上龍卷就成事
真係氣勢非凡....熱血滿載!!
在冇乜Q版大贊卡玩具來說的確是很珍貴的玩具
不過價格的確貴0左D....如果可以平一點就比較合理了
期代一下彈古鐵MEGAHOUSE會有更好既表現啦!!

大贊卡 Deformover Dygengar

龍卷 Deformover Auβsenseiter

Deformover 刃馬合一!!!                  

主角人仔合照.....
Dick, u are on fire in these few days~~~~~~~~~~~ :71: :71: :71:

What's wrong with u?  Cause your wife fully support u to play toys?  :58: :58: :58:
真係好少聽到 Megahouse 產品同個「正」字連繫埋一齊,呢間野有時真係同 CM's 差唔多

不過好野真係要推推,雖然小的唔好超機 OG :71:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 28-5-2009 12:02 AM 發表
Dick, u are on fire in these few days~~~~~~~~~~~ :71: :71: :71:

What's wrong with u?  Cause your wife fully support u to play toys?  :58: :58: :58:

佢冇咩問題 ...因為set野係我的 ... 佢係又有新野玩又野影 ja ma ...
仲有 ... 隻龍卷因為有小左件 part ... 仲要去換反先真真可以放心玩 ... :79:
原帖由 Vince 於 28/5/2009 00:12 發表隻龍卷因為有小左件 part ...

:47:
龍卷把槍........

咁短既:(
原帖由 garykctse 於 28-5-2009 12:03 AM 發表
真係好少聽到 Megahouse 產品同個「正」字連繫埋一齊,呢間野有時真係同 CM's 差唔多

不過好野真係要推推,雖然小的唔好超機 OG :71:

人生有幾多個十年?hahaa
努力!!!
我自己都有買,作為機戰迷,呢set絶對値得擁有!!:shy:
P.S. : Dick兄唔記得駁長支槍:(

係喎....不過因為vince心情欠佳....(欠件)
下次補番啦:77:
睇完之後覺得龍捲好鬼得意:he:
I was touched by your post................ :60:
唔錯啊∼! :71:
好貴又好靚~!!
買唔買好呢?
:58:
:no: 好毒
好正, 多謝分享!