Toysdaily 玩具日報

查看: 20391|回復: 47

[玩具攝影] 孫悟空 -- 出POST 撐 SHF 龍珠

好耐無POST野上黎 (其實一向不多),見有位大大話無太多人關注,作為龍珠迷都開POST撐下先! 講真呢隻幾跌眼鏡,我估好多人無訂,小弟都係...但我覺得唔多人POST出係因為真係要幾有心機同時間(尤其後者),如果唔受歡迎,點會一出炒價都唔太多貨係街呢?呢隻野真係幾正,雖然好似幾傻,宜家入...訂又唔入,但以往都係,SHF 龍珠LINE 越遲買真係越升得勁,各位有心買真係要買番隻! 玩番玩具本身,真係幾正,關節又緊,上色又OK ! 太長氣了,去片幾張劣圖分享!

各位好! 等我自我介紹! 我係....

進擊悟空!

講下笑啫,唔洗地震呀~

呀呀呀~~呀~呀~

龜波~氣功~

超級龜波~氣功~

去整埋個頭,扮SDCC悟空都仲得~後會有期!
支持!!
當初睇圖因為見佢用返舊Body,所以冇乜驚喜。
但實物到手又異常地出色!上色靚、配件份量又多!
如果當初通販有呢個質數,可能就唔駛搞到全線SHF龍珠都魂SHOP限定啦...
本來都想入,但個價真係幾貴!
希望遲D有第二批貨落價先入,之前黑髮比達都係咁!
我支持你朋友仔~~~~~~~~~~good toy
十卜呢..............希望shf龍珠可以快d出多d角色啦..............:)
入黎支持下先...
我後悔之前冇入坑...
依家想追都難...
隻隻貴幾倍...
:unhappy:
比起無閒仲差一D...
[quote]入黎支持下先...
我後悔之前冇入坑...
依家想追都難...
隻隻貴幾倍...
小堅 發表於 12-5-2014 02:55 PM

如果真係想儲,建議不如先買未炒起的那幾隻,其實最主要炒到無得買的是SDCC悟空父子同比達父子,其他一般貴,可接受,之後搏佢出戰損,咁都勉強齊人,都唔錯丫!
我後悔之前冇入坑...
依家想追都難...
隻隻貴幾倍...
小堅 發表於 12-5-2014 0 ...
宇宙之王者 發表於 12-5-2014 04:38 PM

未炒起都over400一款,我呢類窮人真係諗都唔敢。
    shf根本口五唔值咁貴
我後悔之前冇入坑...
依家想追都難...
隻隻貴幾倍...
小堅 發表於 12-5-2014 0 ...
宇宙之王者 發表於 12-5-2014 04:38 PM

我相信SHF頂多只會出唔同型態,至於戰損等再獨特嘅造型就會留响FZ。

所以我仍奢望shf會出100%菲利。
[quote]未炒起都over400一款,我呢類窮人真係諗都唔敢。
    shf根本口五唔值咁貴
avengers2012 發表於 12-5-2014 04:56 PM

我都同意&明你講咩,但玩具,真係無話值唔值,有D你覺得好玩好抵,但個價就地底泥,無計~好多因素既...:cool:
[quote]我相信SHF頂多只會出唔同型態,至於戰損等再獨特嘅造型就會留响FZ。

所以我仍奢望shf會 ...
iorik 發表於 12-5-2014 05:10 PM

明你所期待,我都想佢出幾隻,冷門少少...初體斯路,16號等...熱門....大隻杜拉...但宜家~?連下次係咩都無講,好失望!:die:
其實用訂價計
個價都值既~~~~~
支持Support 一下先^_^
我都係一個後悔莫及嘅一位 . ..
一直諗住等D角色插水先入,點知就係咁升升升 . . .
到而家都只係得一隻悟飯 . ..
過多一陣啦 ~ 17 同 18號都訂咗  ~ 叫做可以再支持龍珠 ~ !
而家追緊龍珠改布歐編 ~ 熱血返晒嚟  ~