Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

原帖由 潮流特駒 於 5-11-2007 06:23 PM 發表
昨天於船仔訂了SIC應募限定裝甲響鬼了.....呵呵.....:p

真係@@?請問幾錢
原帖由 ken@雲 於 5-11-2007 19:26 發表

真係@@?請問幾錢

有關訂裝甲響鬼....好多大大問我, 補充下:

由於要有2007年12月電激hobby或2008年1月hero saga 3 書內的應募券才可訂裝甲響鬼....所以我作天於船仔先付 $100.00 訂金.....等2008年1月hero saga 3 返書時(小弟會買hero saga 3 的書, 當然各大大亦可自行出面買書都得).....到時船仔會call 我買書...剪下書的應募券才可訂裝甲響鬼....而裝甲響鬼會於2008年3月下旬左右出......清楚d未 :p

請問有冇大大見 東映隻龍牙  (最好係連普通形態的一盒過的
因為不日會來港  問定...
怕搵唔到+唔夠錢:50:
原帖由 潮流特駒 於 5-11-2007 07:49 PM 發表

由於要有2007年12月電激hobby或2008年1月hero saga 3 書內的應募券才可訂裝甲響鬼....所以我作天於船仔先付 $100.00 訂金.....等2008年1月hero saga 3 返書時(小弟會 ...

謝大大!
十分詳盡!

另外想問十二月是否出SIC Classic 555呢?
會否跟SIC Vol-28 Faiz 555 一樣?
大大本書係SIC HERO SAGA VOL.2 ,唔係VOL.3 呀:34: :34:
原帖由 潮流特駒 於 5-11-2007 07:49 PM 發表

由於要有2007年12月電激hobby或2008年1月hero saga 3 書內的應募券才可訂裝甲響鬼....所以我作天於船仔先付 $100.00 訂金.....等2008年1月hero saga 3 返書時(小弟會 ...

咁買12月的電激剪下應募...再要加幾多錢先入到手呢...我睇睇下都有興趣呀.

回覆 603# 的文章

請問是已出的HJ12月號還是12月出的HJ1月號?
住在大埔,不想白出旺角一次:80:

戰國響鬼很吸引

各大大自從九月尾中毒之今
已令我到破產邊緣:70:

不過真係玩得開心
為左保衛荷苞
將來我只入響鬼系, 劍系同555系
(有錢又撞o岩有平貨再算.......:79: )
:43: sic呀~真係好多~我都係得8-9隻~已經破產咁既樣:59:
原帖由 ching1ching 於 7-11-2007 09:28 AM 發表

各大大自從九月尾中毒之今
已令我到破產邊緣:70:

不過真係玩得開心
為左保衛荷苞
將來我只入響鬼系, 劍系同555系
(有錢又撞o岩有平貨再 ...

破產你都會繼續買的....:^
我第一隻sic想係FAIZ:70: 幾時再販阿:56:
原帖由 犬崎舞風 於 7-11-2007 23:47 發表

我都想知呀~~

我好想要呀:70:
原帖由 犬崎舞風 於 7-11-2007 11:47 PM 發表

December, 2007!
原帖由 Aaron 於 7-11-2007 11:52 PM 發表

我都想知呀~~

我好想要呀:70:

見出面o個d現貨.....39x
有d落唔到手既感覺...
連電單車o個個又怕有假野...:56:
原帖由 bigjohn2hk 於 7-11-2007 10:17 PM 發表

破產你都會繼續買的....:^
\

:34::34: Very true!! ~ :52: