Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

xoxokin 發表於 27-8-2015 10:20 AM
Coffeefee 兄想問下3隻銀版是否有部份位置有反紅,
剛剛收到見3隻都係咁,有d驚

我無留意,可能德哥會清楚D。:58:
Coffeefee 發表於 28-8-2015 12:42 PM
我無留意,可能德哥會清楚D。

明白.Thanks!不過我朋友攪到回來仲平了很多連運費羅馬字IX都不用,
可能現在都無人買SIC限定品了:(
今年10月份日本魂展SIC 唔知仲有咩新野??
不過年頭SIC 曾展出過巫師幾果FORM唔知去哂WHERE....
xoxokin 發表於 22-9-2015 10:09 AM
今年10月份日本魂展SIC 唔知仲有咩新野??
不過年頭SIC 曾展出過巫師幾果FORM唔知去哂WHERE....

我想Bandai 出埋000 獅虎豹,ankh, lost ankh, 重力同兩隻恐龍greed
W accel 3個form, eternal 兩個form, 仲有園咲家族怪人...

我唔係太留意sic, 不過以上應該冇出過吧
davidki99 發表於 22-9-2015 02:35 PM
我想Bandai 出埋000 獅虎豹,ankh, lost ankh, 重力同兩隻恐龍greed
W accel 3個form, eternal 兩個form ...

C兄隻SIC 000 獅虎豹真係會出了!
xoxokin 發表於 23-9-2015 04:50 PM
C兄隻SIC 000 獅虎豹真係會出了!

yeah!
不過其他唔知有冇機會,有既話又唔知要等幾耐了
davidki99 發表於 23-9-2015 04:52 PM
yeah!
不過其他唔知有冇機會,有既話又唔知要等幾耐了

HOBBY JAPAN 限定連續兩年都補完HERO SAGA 劍,希望佢出年Missing Ace,
不過如果一年先出一隻,唔幾時先補完:cool:
其實我想 SIC 出怪人多 d ! :)
戰獸 發表於 25-9-2015 10:21 AM
其實我想 SIC 出怪人多 d !

x2!

sic 出怪人我buy 呀!

HK$510, not bad!

有冇大大入手birth?
小弟o個隻好腳軟呢
davidki99 發表於 9-10-2015 12:40 PM
有冇大大入手birth?
小弟o個隻好腳軟呢

我個個又無咁樣的情況喎
xoxokin 發表於 22-10-2015 11:17 AM
我個個又無咁樣的情況喎

我要加aa膠o係個joint 度先唔怕一字馬
davidki99 發表於 22-10-2015 11:36 AM
我要加aa膠o係個joint 度先唔怕一字馬

咁嚴重,我個OK實喎,是否HKPB買,向佢地投訴,因為1. 請留意彩色部份均由人手上色,或會出現色彩濃淡不均勻的情況。
2. 由於用戶的電腦設定各有不同,貨品真實顏色及形狀可能與螢幕顯示的略有差異。

而其他情況7旦可以退,但是要書面通知