Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

:43:
2015年SIC , 9月10月11月都有產品,
點解5-8月份無........算數慳返D錢
香港PB已經有得訂10月同11月份的SIC了:)
xoxokin 發表於 21-5-2015 10:50 AM
2015年SIC , 9月10月11月都有產品,
點解5-8月份無........算數慳返D錢

剛剛入呢隻 SIC 電腦奇俠00 銀色版,唔單只無慳到錢,仲嘔到一地血!:70:

Coffeefee 發表於 22-5-2015 09:04 PM
剛剛入呢隻 SIC 電腦奇俠00 銀色版,唔單只無慳到錢,仲嘔到一地血!

勁呀! coffeefee 兄, 這幾個銀色版是真是有錢想買都未買到.:handshake:
SIC 好像會出 格連 king form, 有無人知道係唔係誌上限定??
Got this today:

SIC 格連 king form, 見到有圖了,有無知道where有開訂??
有無人知道係唔係誌上限定??
http://hobbyjapan.co.jp/ltd_items/hj20150903/
潮流特駒 發表於 28-7-2015 11:46 AM
http://hobbyjapan.co.jp/ltd_items/hj20150903/

駒兄,有無消息知道邊到開訂??
Garren King Form 百厭仔有得訂 Full Pay $620!俾 $200 訂就 $680 !
戰獸 發表於 29-7-2015 10:50 AM
Garren King Form 百厭仔有得訂 Full Pay $620!俾 $200 訂就 $680 !

C兄,Thanks,咁要去落訂了!
今日去了訂隻格連king form,不過行左好多其他的店都唔覺有得訂,看來sic已經無咩人玩了。

早幾日都已經講過,好像已經逾來逾少人玩SIC,
都會想出新產品的也少了很多,SIC 之路都差不多到了盡頭.........
我自己都是2005年先玩SIC差不多十年了,可動的SIC我只差THE 1ST SIC VOL.46,同限定透明響鬼同透明龍騎.
不可動的除了早前OOO兩隻幹部,其餘的我一隻都無,
不過昨日在日本終於買了3隻,希望很快可以同大家分享.

P.S.原來我的SIC 之路還未完!!:58::58: