Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

PB明明話22MAR開始有貨派,但是點解今日都未收到E-MAIL,
有無C兄收到E-MAIL通知呀??
xoxokin 發表於 22-3-2013 11:45 AM

加隆都試過之後一日先派
今日收到confirmation,希望今晚有蟲蟲玩啦!!
今日收到confirmation,希望今晚有蟲蟲玩啦!!
xoxokin 發表於 23-3-2013 09:37 AM

剛剛收到!:43:
Coffee兄,限定OOO蟲蟲都入了兩盒堅呀.我只入了一盒因為無諗換FORM.
好在上黎睇你地幾時有貨收先入到現貨啫:73:
回復 2824# xoxokin
因為又要組COMBO 又要雙型態:36:
回復  xoxokin
因為又要組COMBO 又要雙型態
Coffeefee 發表於 26-3-2013 09:52 PM

Coffeefee 兄,我想問閣下是否有限定抽獎古迦淨黑甲,
請問有沒有背面包裝的相片,
因為我有朋友在日本旅遊見到有是未開封的想幫我買,但是不知正常未開是什麼樣.
勞煩哂.
回復 2827# xoxokin

:73:
回復  xoxokin
Coffeefee 發表於 27-3-2013 11:09 PM

THANK YOU Coffeefee 兄!!
今朝E-MAIL了我個朋友佢話應該無你果個o甘新
同埋話應該無抽奬信,不過個價我都ok,希望假期後會有啦 !!
再一次THANK YOU Coffeefee 兄,勞煩哂!!
回復 2829# xoxokin

六萬円樓下全新就OK價。:36:
回復  xoxokin

六萬円樓下全新就OK價。
Coffeefee 發表於 29-3-2013 12:13 AM

吓我朋友話連TAX 63....YEN,O甘我未買貴了??
好耐冇留言,S.I.C.依然 KEEP 住買但因為要湊兩件冇時間開,嚟緊訂了個新櫃擺好啲嘢,希望執完有時間影上嚟分享吓! (想請教一下如經手電拍照,有冇提供途徑如何把相送上嚟呢?)
回復 2832# 潮流特駒

師兄就等你post相。還有我都想知有乜途徑post相?有無師兄可解答?謝謝
駒兄好耐無見,我都明白有小朋友是無了自己的時間我在這幾個月絕對感覺到.
不過家中有個小朋友又確實開心的>T<!!!
回復 2831# xoxokin

差少少無所謂啦,最緊要買到心頭好。:36: