Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

10月 魂 Shop 限定 SIC OOO TAJADOL COMBO(Lost Blaze Ver.)
HKG PB有得訂O甘行版HKD65X 日版有得訂未AND HOW MUCH??
10月 魂 Shop 限定 SIC OOO TAJADOL COMBO(Lost Blaze Ver.)
HKG PB有得訂O甘行版HKD65X 日版有得訂未AND  ...
xoxokin 發表於 25-5-2013 09:45 AM

熊貓 680 應該係日版....
SIC 地獄兄弟是否已經有得訂,因為在facebook 好像曾經見到4狗狗.但是現在又搵唔到!!
一扭開左,499,都唔知訂唔訂好,感覺會gills翻版
今個月最新入的SIC黑色古迦!
C兄 , SIC 的4人眾我已經有了見圖,這次是限定500的黑KUUGA,希望下星期會收到啦 >T
xoxokin 發表於 10-5-2013 12:59 PM

大大恭喜呀, 你真係買埋SIC黑古加限定500 有錢人真係唔同D.
SIC的神級品之一在日牙見到,唔知道係物主打錯字好誇的一個價要60萬呀:50:
[img][/img]
SIC的神級品之一在日牙見到,唔知道係物主打錯字好誇的一個價要60萬呀
][/img]
xoxokin 發表於 20-6-2013 10:18 PM

吓這個限定幾多隻呀,我都知道這個已經很難搵到是未開封,不過要60萬日圓真是不可想像!
網上見到有人放 限定100個古迦黑甲 ,
但是個價都唔平起碼貴過我果set,
不過我果set是阿哥在日本購回來有兩層膠紙應該開過,同埋最慘開完放錯位呀!!:53: :53:
我終於明白原來除了價錢件貨開封同未開封的分別了:( :(
網上見到有人放 限定100個古迦黑甲 ,
但是個價都唔平起碼貴過我果set,
不過我果set是阿哥在日本購回來有兩 ...
xoxokin 發表於 6-7-2013 10:23 AM

除咗開封與否,另外有無跟抽選通知書都好緊要。上面隻V3嘅藍色有少少怪,我就唔會買佢。:67:
SIC倉底貨 THN四人眾 連 4EYE仔 車車!!

RE: 潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

笨大真係好衰架,點解又出返甲鬥王的地獄兄弟架,
應該出555 faiz 的天帝及地帝先啦,
不是都應該出Black的機 ...
xoxokin 發表於 24-5-2013 09:34

係  :67:

潮流特駒 發表於 6-8-2013 03:00 AM

SIC條line 其實都還有很多人物可以出來補完,但是都唔明白點解唔出.
叫做最齊算係DEN-O系列 差兩三隻.
不過早兩年見到魂展D圖都有BLACK 的生態及機械型態但是又唔出唉........
以為出地獄兄弟有起色,跟住又出返000既怪人....=_=
以為出地獄兄弟有起色,跟住又出返000既怪人....=_=
潮流特駒 發表於 20-8-2013 09:42 AM

笨大真係傻Q左SIC又會出旋風王,但是又話出新一號的新ver. o甘OOO 出出下又話唔出
都唔知道佢想點樣!