Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

冇計,小大大舖相上嚟! 重質不重量吧!!
無法啦笨大都好像放棄了SIC這條LINE,現專攻SHF
其實有好多角色都未出產品,應該還有很多生意可以做.
攪到真是很少C兄玩O甘,
無法啦笨大都好像放棄了SIC這條LINE,現專攻SHF
其實有好多角色都未出產品,應該還有很多生意可以做.
攪到真 ...
xoxokin 發表於 6-6-2012 01:23 PM

越出越慢:49:
越出越慢
yugi 發表於 6-6-2012 01:37 PM

慢有慢好,,,,慢功出細貨:67:
慢有慢好,,,,慢功出細貨
ekim11 發表於 6-6-2012 06:42 PM

但我只覺貴左但質數無分別:80:
或者玩SHF者多過玩SIC.....
所以呢度比較靜:cool:
六年來,200版都5過.....樓主加把勁,搞好去啦:he:
小弟用了智能手机上網後,上載相片有困難,有冇大大提供方法!小弟用安卓手杋的!相信多圖會吸引啲!!你們有玩s.i.c.的都上載多些相來這兒吧!!
小弟獻醜啦:64:

回復 2724# 神宗一郎

Nice pics...thx support!!
:49:
:56:

早知唔去精品訂..... :49:
搞咩呀,又(冧)價.....
記得kabuto出之前又係咁,大(冧)價,結果.....當KABUTO一出就炒起晒,度度5夠貨.....:cool:
魂Web商店 11月新商品追加!6/25(月)16時開始訂購:
・S.H.Figuarts 斯路(完全體) 4,725Yen
・S.H.Figuarts Kamen Rider Fourze - Powder Dicer 8,925Yen
・AGP Cecilia Alcott(校服ver.) 3,150Yen
・S.I.C. Gill Raider & Dark Hopper 8,925Yen