Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

各位ching,小弟想入vol.45($378)或者Rising Mighty, Titan....Kuuga($200),邊隻值得入啊?
btw...我 ...
Fishy 發表於 1-3-2011 08:21 PM

好難搞??搞都我都唔知買唔買好,呢個樣我真係頂佢唔順
各位ching,小弟想入vol.45($378)或者Rising Mighty, Titan....Kuuga($200),邊隻值得入啊?
btw...我 ...

45正吖,RISING $200又好似幾抵喎...........不過可動一般,睇你點玩啦
45正吖,RISING $200又好似幾抵喎...........不過可動一般,睇你點玩啦
yoda大師 發表於 1-3-2011 08:57 PM

Thx~ching我霖都系45好D的說∼

商品名 S.I.C. Vol.58 仮面ライダーW(ダブル) ヒートメタル&ルナトリガー
販売数量制限 お一人様 3 ヶまで。(同一住所、あみあみ本店支店合わせての制限数です)
備考 ※画像は試作品を撮影したものです。実際の商品と異なる場合があります。

メーカー バンダイ
発売日 11年06月未定
作品シリーズ名 S.I.C.
原作名 仮面ライダーW
コピーライト (C) 2009 石森プロ・テレビ朝日・ADK・東映
メーカー希望価格 6300円(税込)
商品名 S.I.C. Vol.58 仮面ライダーW(ダブル) &#124 ...
潮流特駒 發表於 3-3-2011 12:44 AM

有排等a r :55:
btw...我 ...

我都以靚價剛剛補入返 dcd :58:
sic 45 有2隻呀
buybuybuy
潮流特駒 發表於 26-2-2011 12:35 PM

我想問 moive realization 果隻 the next 1號2號算唔算 SIC 呢 :?
我想問 moive realization 果隻 the next 1號2號算唔算 SIC 呢
y2jlch 發表於 10-3-2011 12:02 AM

都算既.......
我只係希望sic可以2個月出一盒我就心滿意足喇:52:
幾時出57?
回復 2277# base

25號,期待中...
最新消息:sic57好似推出日期變更至4月9日
雖然我好心急,不過都希望日本快D冇事,玩具其實玩遲一陣唔洗死嘅~~
:43:
回復 2279# mokfung1985

:71: